Sedinta foto de Craciun cu familia – Crăciunul este un moment de sărbătoare și de a fi alături de cei dragi. 

decor de Crăciun cu fotografii de familie

Anul acesta, de ce să nu vă transformați fotografiile de Craciun într-un decor de sarbatori cu fotografii de familie?

Există atât de multe opțiuni pentru a adăuga un aer de sărbătoare fotografiilor dvs. Pentru început, puteți adăuga întotdeauna niște hârtie de țesut sau chiar hârtie de împachetat în jurul cadrului fotografiei. De asemenea, puteți adăuga un pom de Crăciun sau o coroniță pe fundal, ceea ce va face să pară că familia dvs. este adunată în jurul bradului în pijamale în timp ce deschide cadouri.

Căutați o modalitate de a vă decora casa pentru Crăciun? Iată câteva idei de decorațiuni foto de Crăciun:

1) Creați un colaj foto de familie lipind fotografii ale întregii familii pe o pânză veche.

2) Folosiți o ramă veche și vopsiți-o cu vopsea cu sclipici auriu sau folosiți vopsea spray pentru a o face să arate ca o folie de aur.

3) Folosiți sfoară și agățați câte o fotografie a fiecărui membru al familiei.

4) Folosiți panglică decorativă pentru a vă asigura că fața fiecăruia este vizibilă în fotografie!

Cum să faci un copac de Crăciun din fotografiile de familie

Nu este nimic mai înduioșător decât să vii acasă și să vezi un brad de Crăciun decorat cu fotografii ale celor dragi. Anul acesta, de ce să nu-l faceți și mai personal?

Puteți încerca ceva simplu, cum ar fi să împachetați bradul cu hârtie colorată. Oricum ar fi, va fi distractiv pentru toată lumea din familie!

Ne place Crăciunul! Suntem atât de entuziasmați că putem petrece timp cu familia și prietenii noștri.

Ne-am gândit la modul în care putem face sărbătorile foarte speciale pentru copiii și nepoții noștri. Am vrut să vă împărtășim câteva dintre ideile noastre.

Am decis să facem un brad de Crăciun care să fie decorat de toată familia. Va fi un colaj de fotografii, astfel încât toată lumea va putea participa!

Am început să strângem fotografii cu chipul fiecărei persoane. Fotografiile ar trebui să includă unul sau două zâmbete care arată fericire și una sau două fețe care arată tristețe sau furie (pentru că știm cum se simt copiii când sunt frustrați).

Vom lua aceste poze și vom crea un colaj pe brad cu bandă adezivă sau lipici.

Sedinte foto de Craciun cu familia -> Vezi Galeria

Distribuie

Să facem primul pas!

Fiecare râs, fiecare gest tandru, fiecare clipă de neuitat merită să fie eternizată. Cu pasiune și profesionalism, surprindem esența momentelor petrecute alături de cei dragi, transformându-le în amintiri vizuale care vor încânta generații. Nu lăsați ca timpul să vă fure aceste comori neprețuite. Contactați-ne acum pentru a planifica ședința foto care va duce povestea familiei dumneavoastră următoarelor generații! Îmbrățișați amintirile!

0737 900 130
WhatsApp
Alex Nedelcu
Alex Nedelcu

Fotograf de familie și evenimente

Articole: 69

Aboneaza-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail mai jos pentru a te abona la newsletter-ul meu, te asigur ca nu voi trimite emailuri de spam si te voi tine la curent cu noile sedinte foto si fundaluri special create pentru sarbatori pentru ca tu si familia ta sa beneficiati de amintiri pentru o viata.