fbpx

Alex Nedelcu Photography

Parerile clientilor

Așteptăm și părerea ta pe adresa contact@alexnedelcuphotography.ro, pe Facebook sau pe Google Maps.

Tabita Nistor
Tabita Nistor
2023-03-02
Alex a gestionat extraordinar cu foarte foarte multa rabdare si flexibilitate sedinta foto cu 4 copii. Pozele sunt foarte frumoase. Recomand cu incredere.
nadia nat
nadia nat
2023-02-28
O experienta minunata pt puiutul nostru de om! Alex e un profesionist desavarsit, zambitor, calm, empatic, rabdator, cu energie buna. Petrecem momente memorabile la fiecare sedinta foto.
Maria Deleanu
Maria Deleanu
2023-02-26
A fost o experienta foarte frumoasa. A fost o surpriza foarte placuta sa l cunoastem pe Alex Nedelcu Este un profesionist si un om empatic. L am simtit ca pe un prieten vechi desi era pentru prima data cand ne intalneam Vom reveni la studio ori de cate ori vom avea ocazia si il vom recomanda tuturor!
Romina Pavlovici
Romina Pavlovici
2023-02-25
Recomand din tot sufletul! Este un adevărat artist, iar fotografiile sunt întotdeauna minunate. Ședințele se desfășoară intr-o atmosfera destinsă, dar cu profesionalism, are extrem de multă răbdare cu copiii, și o recuzită bogată la studioul său. Mulțumim Alex Nedelcu pentru amintirile frumoase!
Rgb Photography
Rgb Photography
2023-02-24
Alex, navigator iscusit intr-unul dintre cele mai delicate teritorii fotografice, abordeaza cu finete si talent fotografia new born. Sunt incantat sa ii descopar si redescopar ideile creative, lumina buna si constructia inspirata a conceptelor sale de imagine. Felicitari Alex!
claudia paun
claudia paun
2023-02-23
In afara de faptul ca este un fotograf profesionist extrem de pasionat de munca lui Alex este un om cald rabdator si plini de imaginatie, incat au creat atmosfera ideala pentru a ne simti ca intr-o poveste .Suntem foarte multumiti. Daca doriti sa aveti poze vii, care sa reflecte intocmai trairile voastre, nu ezitati sa apelati la Alex Nedelcu Fotograf
Maria Oprea
Maria Oprea
2023-02-22
Alex este plin de empatie, rabdare si talent. Il recomand cu drag pentru gândaceii si gâzele voastre, pentru o experienta magica
Amalia Dumitru
Amalia Dumitru
2023-02-21
Alex ești un om deosebit, prietenos, calm, înțelegător, se râde la ședințele foto iar pozele evident, uimitoare. Te recomand din toată inima pentru răbdarea și calmitatea de a imortaliza momente magice chiar dacă copilașii ți-au întors pe dos studioul. După 3 ședințe la tine cu siguranța vei fi prima opțiune pentru alte momente cheie din viața noastră!
Bogdan Nicolescu
Bogdan Nicolescu
2023-02-20
Foarte bun și foarte rapid, mulţi se plâng că nu-și văd repede fotografiile, aici chiar nu e cazul.
Catalin Ferariu
Catalin Ferariu
2023-02-17
Recomand cu incredere, un pasionat al artei fotografice, minutios, si foarte responsabil. Intr-un cuvant un profesionist !
  • Alex a fost alegerea noastră pentru cel mai important eveniment festiv din viața noastră, botezul fetiței noastre. Pot spune ca intreaga experiență cu Alex a fost excelenta iar printre lucrurile care ne-au plăcut se numără: punctualitatea, profesionalismul, calitatea fotografiilor, răbdarea și imaginația.

  • Profesionalism, pasiune, rabdare asta am intalnit in studioul lui Alex. Multumim mult pentru pozele minunate atat de la sedinta de maternity cat si de la cea de new born. Vom reveni cu drag!!!

  • Pe Alex l-am întâlnit cu ocazia unei ședințe Maternity si am continuat colaborarea pentru o ședință foto de Crăciun, alături de noul membru al familiei. De fiecare dată atmosfera a fost relaxată, Alex fiind un om calm și empatic. Deși bebelușul nostru a fost obosit și puțin agitat în timpul ședinței de Crăciun, ne-am simțit foarte bine și asta s-a văzut și în fotografii. Îl recomand oricând pe Alex Nedelcu; este un fotograf talentat, dedicat și cald. Noi vom apela la serviciile sale de fiecare dată când vom dori să imortalizăm momente speciale din viața noastră.

  • Well I do not know how to thank your work was very good we are very happy and I was very difficult to choose only 40 photos, congratulations Alex …. I will full heart to Portugal …. once again thank you very much, won a customer

  • Multumim pentru amintirile minunate pe care le avem datorită lui Alex. Colaborarea a fost excelenta, cu siguranța vom apela si pe viitor. Alex a reusit sa surprinda emoțiile si sentimentele, povestind prin fotografie!

  • Inițial Alex a fost fotograful nostru pentru ședința foto 'maternity'. Și, întrucât ne-au plăcut răbdarea și atenția lui pentru detalii, l-am ales tot pe el pentru ședința foto 'new born' și pentru botez. La botez a captat cele mai importante momente, plus a realizat multe instantanee, surprinzând astfel atât bucuria pură a celor mici, cât și fotografii-portret ale invitaților. De asemenea, ne-a plăcut mult faptul că avea grijă să scoată din peisaj diverse obiecte care ar fi afectat ulterior fotografiile sau ne atenționa să stăm drepți. Îi mulțumim încă o dată și îl recomandăm cu drag!

  • Sedintele foto realizate cu Alex sunt momente de pura bucurie! Calmul,rabdarea,profesionalismul si caldura sa transforma pozele in amintiri frumoase si calde. Atunci cand pui suflet in meseria pe care o desfasori, rezultatele sunt incununate de reusite deosebite,asa cum a fost si in cazul nostru:una dintre fotografii a ajuns coperta de revista! Ii multumim si asteptam cu drag urmatoarea sesiune de momente vesele si inedite ce vor deveni peste ani minunate aduceri aminte!

  • Am avut parte de o experienta perfecta la botezul fiicei noastre. Sunt profesionisti si pozele au o calitate deosebita. Felicitari!

  • Alex, sunt superbe pozele!!! Se vede ca iubesti copiii, sunt momente magice pe care le ai imortalizat. Suntem incantati … Multumim mult! Si mai vrem, desigur, cu fiecare ocazie. Sau fara ocazie…

Distribuie