Ședințe foto nou nascut – Studio foto Bucuresti

Venirea pe lume a unui copil este ceva magic, unic, care, oricât de mult am citi, ne-am informa înainte, ne va surprinde în cele mai variate și neașteptate feluri. Amintirea primelor zile de viață este foarte importantă pentru din ce în ce mai mulți părinți, de aceea aleg să ajungă la studioul foto cu bebelușul. Pot face ședința foto de nou născut și acasă la voi, însă spre deosebire de versiunea mai rafinată din studio, unde avem mult mai multă recuzita și accesorii, ședința de acasă va reprezenta mai mult surprinderea unui moment din familie cu noul-născut, focusul mutându-se parțial de la copil.

Fotograf de familie si copii - Alex Nedelcu Photography

Ce sunt ședințele foto pentru nou-născuți?

Ședințele foto pentru nou-născuți sunt o modalitate de a captura amintirile speciale ale primelor zile de viață ale copilului tău. Acestea sunt realizate de către fotografi profesioniști care au experiență în a lucra cu bebeluși. Fotografiile pot fi realizate în studio sau la domiciliul tău, în funcție de preferințele tale.

Ședințe foto de nou născut: Beneficiile ședințelor foto

Există multe beneficii ale ședințelor foto pentru nou-născuți. Printre acestea se numără:

Capturarea detaliilor unice ale copilului tău: Fotografiile profesionale vor captura detaliile unice ale copilului tău, cum ar fi degetele mici și păsăricuța sa. Aceste detalii sunt ușor de pierdut în amintirile zilnice, dar fotografiile le vor păstra pentru totdeauna.

Amintiri de neuitat: Ședințele foto pentru nou-născuți vor captura momentele unice ale primelor zile de viață ale copilului tău. Aceste amintiri sunt prețioase și vor fi apreciate pe măsură ce copilul tău crește și se dezvoltă.

Programare ședințe foto de nou născut

Programarea ședinței foto de nou născut se va face pentru primele 8-12 zile de viață. Programarea inițială se va face în timpul sarcinii, urmând că la 1-3 zile de la naștere să confirmăm dată și ora exacte. După programare îți voi trimite email sau mesaj cu toate detaliile pentru ședința, cum ar fi adresa studioului, ora stabilită, ce haine să aveți voi părinții și altele.

Ședințe foto de nou născut

Atmosfera în studioul nostru este plăcută, lumina poate fi naturală sau artificială, însă întotdeauna va fi controlată. Deținem multe fundaluri și recuzită bogată, care alături de imaginația și pasiunea mea ne vor ajuta să realizăm fotografii de excepție.

Fotografii nou nascut

ȘEDINȚE FOTO NOU NASCUTI – INTREBARI FRECVENTE

1. Ce sunt ședințele foto pentru nou-născuți?

Ședințele foto pentru nou-născuți sunt sesiuni de fotografii realizate cu bebeluși în primele săptămâni de viață, cu scopul de a captura momente frumoase și emoționante și de a crea amintiri de neuitat.

2. Cum ar trebui pregătit nou-născutul pentru o ședință foto?

Nou-născutul ar trebui să fie hrănit și odihnit înainte de ședință. Este recomandat să aduceți câteva schimburi de haine și scutece, precum și jucării de plus sau alte obiecte care să-l calmeze și să-l facă să se simtă confortabil.

3. Cât timp durează o ședință foto pentru nou-născuți?

Ședințele foto pentru nou-născuți pot dura între 2 și 4 ore, în funcție de necesități și de comportamentul bebelușului.

4. Ce tipuri de fotografii se pot face în timpul unei ședințe foto pentru nou-născuți?

În timpul unei ședințe foto pentru nou-născuți se pot realiza fotografii în diferite poziții și îmbrăcăminte, dar și fotografii artistice și creative, folosind diferite decoruri și accesorii.

5. Cum se alege locația pentru o ședință foto pentru nou-născuți?

Locația pentru o ședință foto poate fi la studio sau acasă, în funcție de preferințe și de nevoile clienților.

6. Ce echipament și accesorii sunt necesare pentru o ședință foto pentru nou-născuți?

Pentru o ședință foto pentru nou-născuți sunt necesare aparate foto profesionale, lumină adecvată, diferite decoruri și accesorii, precum și îmbrăcăminte pentru bebeluși.

7. Cât costă o ședință foto pentru nou-născuți la studio foto București?

Prețurile pentru o ședință foto pentru nou-născuți la studio foto București variază în funcție de pachetul de servicii ales, vedeti lista aici.

8. Ce este inclus în pachetul de servicii pentru ședințele foto pentru nou-născuți la studio foto București?

Pachetul de servicii pentru ședințele foto pentru nou-născuți la Studio Foto București include fotografii digitale, decoruri și accesorii, asistență și îndrumare profesională.

9. Ce trebuie să fac după o ședință foto pentru a primi fotografiile realizate?

După o ședință foto pentru nou-născuți, fotografiile realizate sunt procesate și editate, apoi sunt transmise clienților prin intermediul unui link de descărcare sau prin intermediul unui album online, în funcție de preferințele acestora.

10. Care sunt avantajele unei ședințe foto pentru nou-născuți profesionale la studio foto București?

Avantajele unei ședințe foto pentru nou-născuți profesioniste la studio foto București includ realizarea unor fotografii de calitate superioară, cu ajutorul unui echipament și a unor accesorii profesionale, dar și posibilitatea de a crea amintiri de neuitat și de a surprinde momente emoționante și pline de iubire cu noul membru al familiei.

Distribuie

Să facem primul pas!

Fiecare râs, fiecare gest tandru, fiecare clipă de neuitat merită să fie eternizată. Cu pasiune și profesionalism, surprindem esența momentelor petrecute alături de cei dragi, transformându-le în amintiri vizuale care vor încânta generații. Nu lăsați ca timpul să vă fure aceste comori neprețuite. Contactați-ne acum pentru a planifica ședința foto care va duce povestea familiei dumneavoastră următoarelor generații! Îmbrățișați amintirile!

0737 900 130
WhatsApp