fbpx

Sedinta foto familie si nou nascuti – Bine ați venit în lumea fotografiei de familie!

Fotograf de familie – Sedinta foto familie si nou născuți

Dacă sunteți în căutarea unui fotograf pentru nou-născuți sau dacă doriți doar să vă distrați cu copilul dumneavoastră și să obțineți niște fotografii minunate cu el în primul lor an de viață (sau chiar înainte de a se naște), atunci suntem aici pentru a vă ajuta. Ne place să ajutăm familiile să documenteze acele momente importante care alcătuiesc țesătura vieții.

Studioul nostru este situat în inima centrului orașului Bucuresti, așa că, indiferent dacă locuiți acolo sau nu, putem veni pentru o vizită rapidă și să surprindem momentele speciale ale familiei dvs. Și dacă doriți să începeți imediat un nou proiect, vă vom ajuta și în acest sens – doar anunțați-ne când doriți să venim, astfel încât să putem pregăti totul înainte de sosirea dumneavoastră!

Fotografia de familie este una dintre cele mai bune modalități de a surprinde momentele unice și speciale din viața ta. Fotografiile de familie surprind esența a ceea ce sunteți ca familie și a ceea ce simțiți unii față de alții, ceea ce le face o modalitate incredibilă de a vă conecta cu oamenii pe care îi iubiți.

Fotografiile pentru nou-născuți sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a documenta primul an de viață al copilului tău – și este chiar mai bine atunci când primești ajutor de la un fotograf profesionist! Angajând un fotograf de nou-născuți, veți avea acces la imagini de înaltă calitate, care vor fi cu siguranță prețuite de cei dragi pentru anii ce vor urma.

Dacă sunteți în căutarea unui fotograf de nou-născuți, nu căutați mai departe! Sunt aici pentru a te ajuta să surprinzi cele mai magice și frumoase momente din primul an al micuțului tău.

Sunt un fotograf de familie cu sediul în Bucuresti. Sunt specializat în portrete de nou-născuți, dar îmi place, de asemenea, să fotografiez copiii în cele mai bune momente!

Ofer servicii profesionale de fotografie la prețuri competitive. Scopul meu este să mă asigur că fiecare client este tratat cu cel mai mare respect și amabilitate.

Dacă doriți să aflați mai multe despre serviciile mele, nu ezitați să mă contactați prin e-mail la contact@alexnedelcuphotography.ro sau să mă sunați la 0737 900 130.

De ce ai nevoie de un fotograf de familie.

Atunci când aștepți un copil, viața ta este pe cale să se schimbe pentru totdeauna. Călătoria de la celibatar la căsătorit la părinte este una dintre cele mai interesante și mai satisfăcătoare experiențe din viața ta, dar este și foarte solicitantă. Trebuie să înveți cum să faci totul de unul singur – de la pregătirea cinei și curățenia după cină până la schimbarea scutecelor și pregătirea copiilor pentru școală.

Și, deși s-ar putea să te descurci singur cu aceste lucruri (și poate chiar să te bucuri de ele), există un lucru care îți va fi imposibil în calitate de părinte: să faci fotografii frumoase cu familia ta în creștere! Când va veni timpul pentru fotografiile copilului, nu vei avea nicio idee despre ce fel de aparat foto sau de configurație de iluminare ar arăta cel mai bine pentru acele momente prețioase – și dacă încerci să le faci singur, sunt șanse ca ceva să nu meargă bine cu iluminarea sau compoziția.

De aceea, angajarea unui fotograf de familie cu experiență, precum Alex Nedelcu Photography, este absolut esențială. Acesta va ști ce tipuri de recuzită ar trebui folosite în anumite situații (cum ar fi atunci când micuțul tău doarme…) și cum să surprindă cel mai bine fiecare moment, folosindu-se de experiența lor vastă în acest domeniu.

Sedinte foto familie -> Vezi Galeria

Distribuie
Alex Nedelcu
Alex Nedelcu

Fotograf de familie și evenimente

Articole: 69

Aboneaza-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail mai jos pentru a te abona la newsletter-ul meu, te asigur ca nu voi trimite emailuri de spam si te voi tine la curent cu noile sedinte foto si fundaluri special create pentru sarbatori pentru ca tu si familia ta sa beneficiati de amintiri pentru o viata.