fbpx

Sedinte foto de familie si copii – Studio foto profesional Bucuresti

Gata, am învățat să merg; acum vreau să….alerg 🙂

Odată ce încep să meargă, cei mici vor dori să afle cât mai mult, să exploreze, motiv pentru care, multe ședința foto de familie se desfășoară în aer liber, fie într-un parc din sau de pe lângă București sau, de ce nu, la cerere, discutând punctual, și în alte orașe din țară. Fiind în afara studioului, focusul din timpul ședinței foto va fi pe întreaga familie.

Ședințe foto de familie in Bucuresti

La studioul foto Alex Nedelcu Photography, vreau să te ajutăm să surprindem amintiri de familie printr-o ședință foto profesională de familie. Cu o varietate de opțiuni, putem personaliza sedinta foto de familie perfectă pentru tine și cei dragi. Voi lucra cu tine pentru a surprinde momentele deosebite, în timp ce studioul foto profesional oferă confortul pe care ți-l dorești.

Ședințe foto familie – Paste sau Craciun mereu alaturi de cei dragi

Sedintele foto de familie sunt o modalitate minunată de a surprinde momente speciale în timp și de a crea amintiri care să rămână pentru totdeauna.

Cu fotograful potrivit, vă puteți asigura că fiecare moment este surprins cu fotografii de calitate care vor deveni piese de artă prețuite. Indiferent dacă preferați să faceți o sedinta foto de familie în aer liber sau să faceți un portret în studio, fotograful profesionist Alex Nedelcu vă va oferi fundalul perfect pentru fotografiile familiei dvs. De la fotografii adorabile pentru nou-născuți până la sedinte foto de familie pline de distracție, fiecare ocazie este potrivită pentru a surprinde amintiri frumoase prin fotografie. Alex Nedelcu, fotograf din București, te va ajuta să te asiguri că aceste momente sunt păstrate frumos!

Ședința foto de familie – Album de familie

De multe ori suntem prinși în nebunia zilnică și a treburilor pe care le avem și uităm să acordăm familiei ceea ce merită, atenția noastră prin timpul petrecut împreună. Anii trec și întreaga familie se schimbă de la un an la altul, sunt momente unice ce nu se mai întorc, salvează-le cu ajutorul fotografiei de familie, oferă-i familiei tale o ședință foto de familie minunata, o amintire de care să va bucurați împreună toată viața!

Oferim ședințe foto de familie în studioul nostru, care sunt perfecte pentru orice ocazie. Elementele de recuzită și accesoriile noastre ajută la crearea unor amintiri frumoase care vor dura toată viața. Sedinta noastra foto de Crăciun este deosebit de populara.

Alex Nedelcu fotograf de familie

SEDINTE FOTO DE FAMILIE – INTREBARI FRECVENTE

1. Ce este o ședință foto de familie?

O ședință foto de familie este o sesiune de fotografii profesionale făcute unei familii într-un studio foto sau într-o locație exterioară, cu scopul de a imortaliza momente importante ale familiei într-un mod artistic și profesional.

2. De ce să aleg o ședință foto de familie în studio profesional?

O ședință foto de familie în studio profesional oferă avantajul unui mediu controlat, unde fotograful poate să lucreze cu iluminare profesională și cu echipament de înaltă calitate pentru a obține fotografii de înaltă calitate. De asemenea, un studio foto profesional poate oferi opțiuni suplimentare, cum ar fi schimbarea de decoruri și fundaluri, pentru a crea o varietate de imagini într-un singur loc.

3. Cât timp durează o ședință foto de familie?

Durata unei ședințe foto de familie poate varia în funcție de pachetul selectat, însă în general, durează între 30 de minute și 2 ore.

4. Ce se întâmplă în timpul unei ședințe foto de familie?

În timpul unei ședințe foto de familie, fotograful va lucra cu familia pentru a crea poziții, expresii și aranjamente care să creeze fotografii frumoase și autentice. De asemenea, pot fi utilizate accesorii și fundaluri pentru a oferi o varietate de imagini.

5. Ce ar trebui să purtăm în timpul unei ședințe foto de familie?

Este recomandat să se poarte haine curate și bine întreținute, cu culori potrivite și evitând imprimeurile sau culorile prea stridente. Este important să se aleagă haine în care vă simțiți confortabil și care vă reprezintă stilul personal.

6. Pot aduce accesorii sau obiecte personale la ședința foto?

Da, puteți aduce accesorii sau obiecte personale la ședința foto, cum ar fi jucării sau obiecte care reprezintă familia. Acest lucru poate adăuga o notă personală și unică fotografiilor.

7. Ce se întâmplă după ședința foto de familie?

După ședința foto, fotograful va selecta cele mai bune fotografii și le va edita pentru a obține rezultate de calitate superioară. Aceste fotografii vor fi apoi puse la dispoziție pentru a fi descărcate sau pentru a fi comandate în format fizic.

8. Cât timp durează până primesc fotografiile de la ședința foto?

Timpul de procesare al fotografiilor poate varia în funcție de numărul de fotografii și de pachetul selectat. În general, veți primi fotografiile finale într-un interval de 1-2 săptămâni de la data ședinței foto.

9. Pot alege locația pentru ședința foto de familie?

Da, puteți alege locația pentru ședința foto de familie, fie că este un studio foto profesional sau o locație exterioară. Fotograful poate oferi sugestii și poate ajuta la alegerea locației potrivite pentru nevoile dvs.

10. Cât costă o ședință foto de familie în studio profesional București?

Costul unei ședințe foto de familie în studio profesional București poate varia în funcție de pachetul selectat, numărul de fotografii și durata ședinței foto. Este important să discutați cu fotograful pentru a afla detalii despre pachetele disponibile și prețurile pentru serviciile oferite.

Distribuie