Ședințe foto bebeluși – Fotograf bebeluși Bucuresti

Ședințe foto bebeluși, sunt fotografiile realizate atunci când bebelușul tău poate sta singur în funduleț și începe să exploreze lucrurile din jurul său. Deși este vorba de aceeași “actori” și aceleași “acțiuni”, primii ani de viață ai copilului sunt pentru cei mai mulți părinți sau bunici un episod pe care doresc să îl revadă de nenumărate ori, fără să se plictisească de el.

Ședințele foto pentru bebeluși surprind cele mai prețioase momente ale micuțului tău. La Alex Nedelcu Photography suntem specializați în sedinte foto de nou-născut, de maternitate și de familie.. Înțelegem că timpul zboară și bebelușii cresc repede, așa că este important să imortalizăm acele momente trecătoare cu o ședință foto profesională.

“Bine, dar cum poți avea atâta răbdare, uite copilul meu ți-a “redecorat” studioul” – ei bine, da, cu multă răbdare, înțelegere și admirație pentru ceea ce reprezintă fiecare bebelus în parte pot duce treaba până la capăt. Fără această pasiune sau chemare ar fi foarte greu; nu există nu singură formulă care se poate aplică tuturor copiilor; lucrul cu fiecare pitic este o plăcere și o provocare în același timp pentru mine. Să îmbini regulă treimilor cu “Elefantul Cici” nu este mereu ușor, te rog să mă crezi 🙂

Cele mai multe astfel de ședințe de bebelusi au loc în studio, atenția sporită fiind către copil, față de ceilalți membri ai familiei.

Ședințe foto cu bebeluși până la 1 an

Fotografia pentru bebeluși trebuie organizată atunci când cel mic începe să stea singur în funduleț și poate explora lucrurile din jurul lui. Voi surprinde prin fotografii inocența și gingășia lor, aceste momente care din păcate trec destul de repede. În primul an vei avea nevoie de mai multe ședințe foto de bebelusi pentru a surprinde toate etapele de creștere ale bebelușului tău, vă spun asta din postura de părinte.

Beneficiile sedintelor foto bebelusi

Primul si cel mai important beneficiu este ca puteti pastra amintirile copilului dvs. pentru totdeauna. Fotografiile de calitate vor captura trasaturile si emotiile copilului dvs. in cele mai mici detalii, astfel incat sa le puteti privi si sa va bucurati de ele ani de zile mai tarziu.
Al doilea beneficiu este ca puteti avea fotografii unice si speciale pentru decorarea casei dvs. Fotografiile bebelusului dvs. arata minunat atat pe peretele din sufragerie, cat si pe biroul dvs. sau pe raftul cu amintiri.
In cele din urma, sedintele foto bebelusi sunt o modalitate excelenta de a va conecta cu copilul dvs. In timp ce va jucati si va distrati impreuna, fotograful va captura momentele cele mai frumoase si mai emotionante.

Alex Nedelcu fotograf de bebeluși

Dacă îți place portofoliul meu contactează-mă acum pentru programa o ședință foto cât mai curând.

ȘEDINȚE FOTO BEBELUȘI – INTREBARI FRECVENTE

1. Ce presupun ședințele foto pentru bebeluși?

Ședințele foto pentru bebeluși sunt o oportunitate pentru a captura momente speciale ale copilului tău într-un mod artistic și profesionist.

2. Care este vârsta potrivită pentru a face ședințe foto cu bebelușul?

De obicei, ședințele foto pentru bebeluși se fac în primele 2-3 săptămâni de viață, dar pot fi organizate în orice moment, în funcție de preferințele părinților și de programul fotografului.

3. Cât durează o ședință foto cu bebelușul?

O ședință foto cu bebelușul poate dura de la o oră până la trei ore, în funcție de programul stabilit cu fotograful.

4. Ce ar trebui să pregătesc înainte de ședința foto cu bebelușul?

Înainte de ședința foto cu bebelușul, ar trebui să te asiguri că ai pregătit hainele și accesoriile potrivite pentru copilul tău, să te gândești la pozițiile preferate ale bebelușului și să discuți cu fotograful despre preferințele tale.

5. Unde are loc ședința foto cu bebelușul?

Ședința foto cu bebelușul poate avea loc fie în studio, fie la domiciliul părinților.

6. Ce costuri sunt implicate în ședința foto cu bebelușul?

Costurile pentru o ședință foto cu bebelușul variază în funcție de fotograful ales și de pachetul de servicii solicitat.

7. Ce tipuri de fotografii pot fi realizate în timpul unei ședințe foto cu bebelușul?

În timpul unei ședințe foto cu bebelușul pot fi realizate fotografii de portret, fotografii de familie, fotografii cu tematică de sărbători, etc.

8. Cine va fi prezent în timpul ședinței foto cu bebelușul?

În timpul ședinței foto cu bebelușul vor fi prezenți fotograful și părinții bebelușului, în funcție de preferințe.

9. Pot fi realizate fotografii de familie cu bebelușul în timpul ședinței foto?

Da, fotografii de familie cu bebelușul pot fi realizate în timpul ședinței foto.

10. Ce se întâmplă dacă bebelușul plânge sau nu vrea să coopereze în timpul ședinței foto?

Fotograful are experiență în lucrul cu bebeluși și știe cum să gestioneze astfel de situații. De obicei, sunt necesare pauze și abordări diferite pentru a obține fotografii reușite.

Distribuie

Să facem primul pas!

Fiecare râs, fiecare gest tandru, fiecare clipă de neuitat merită să fie eternizată. Cu pasiune și profesionalism, surprindem esența momentelor petrecute alături de cei dragi, transformându-le în amintiri vizuale care vor încânta generații. Nu lăsați ca timpul să vă fure aceste comori neprețuite. Contactați-ne acum pentru a planifica ședința foto care va duce povestea familiei dumneavoastră următoarelor generații! Îmbrățișați amintirile!

0737 900 130
WhatsApp