Sedinta foto profesionala – Întrebări frecvente

1. Cât timp durează o ședința foto?

O ședință foto, fie ea în studio sau afară, durează aproximativ două ore, în timp ce o ședință mini durează o oră.

2. Cât costă o ședința foto?

Aici poți găși mai multe informații despre preturile si durata sedintelor foto in functie de pachetul ales.

3. În cât timp primesc fotografiile?

Pentru ședințele foto, fotografiile vor fi livrate în 2 săptămâni, iar pentru alte evenimente de tip aniversări, botezuri, fotografiile vor fi predate în 3-4 săptămâni.

4. Cum voi primi fotografiile?

Fotografiile le vei primi în format digital (JPEG de înalta rezoluție), în galerie online, protejată de o parolă.

5. Am nevoie de fotografii urgent, se poate plăti o taxa de urgență?

Din respect pentru toți clienții, voi edita și livra fotografiile în ordinea lor cronologică. De asemenea, este foarte important să știi că și editarea fotografiilor este o activitate care implică foarte multă atenție și creativitate, iar cele mai bune rezultate se vor obține în ritmul normal de lucru.

6. Cu cât timp înainte ar trebui să programez ședința foto?

Pentru sesiunile foto cu copii sau familie, recomand o programare cu 3-4 săptămâni înainte; ședințele foto de maternitate le vom programa la începutul celui de al doilea trimestru de sarcina, pentru a putea avea întâlnirea în săptămânile 28-34, pentru ca burtica să fie cât mai vizibilă; ședința foto de nou născut o vom programa în timpul sarcinii, urmând că la 1-3 zile după naștere să confirmăm dată exactă. Pentru cele mai bune rezultate, ședința foto de nou născut ar trebui făcută în primele două săptămâni de la naștere.

7. Aș dori numai câteva fotografii, nu o ședința întreagă, este posibil, cât ar costă?

Putem face numai câteva fotografii, însă prețul lor se va apropia de cel al unei mini ședințe, deoarece timpul alocat atât sesiunii, cât și cel al editării va fi asemănător.

8. Pot primi și fotografiile needitate? Dar pe cele raw?

Pentru cele mai bune rezultate și datorită atenției sporite la micile detalii, în timpul unei ședințe foto este posibil să fie făcute chiar și câteva sute de fotografii, pentru a putea alege apoi imaginile cele mai reușite. Nu toate fotografiile corecte din punct de vedere tehnic, pot transmite acel mesaj care te surprinde, iar eu sunt sigur că atunci când ai preferat să lucrăm împreună, ai avut încredere în viziunea mea artistică. Gândește-te, fotografiile pe care le predau sunt cartea mea de vizită.
*Din aceleași motive și imaginile raw vor rămâne la fotograf.

9. Câte fotografii primesc la ședința foto?

Pentru o ședința foto de două ore veți primi aproximativ 60-70 de fotografii, iar pentru o ședința de tip mini veți primi aproximativ 30 de fotografii.

10. Câte decoruri sunt incluse într-o ședința foto din studio?

În timpul unei ședințe de două ore vom folosi 6 decoruri, fără să ne limităm la atât, dacă timpul ne va permite.

11. Cum mă îmbrac și ce aduc cu mine la ședința foto?

După ce vom programa ședința foto, veți primi un email/ mesaj cu toate datele necesare ca de exemplu adresa, dată și ora exactă a ședinței, ținută și orice alte detalii, care ne vor face întâlnirea cât mai plăcută posibil.

Distribuie

Să facem primul pas!

Fiecare râs, fiecare gest tandru, fiecare clipă de neuitat merită să fie eternizată. Cu pasiune și profesionalism, surprindem esența momentelor petrecute alături de cei dragi, transformându-le în amintiri vizuale care vor încânta generații. Nu lăsați ca timpul să vă fure aceste comori neprețuite. Contactați-ne acum pentru a planifica ședința foto care va duce povestea familiei dumneavoastră următoarelor generații! Îmbrățișați amintirile!

0737 900 130
WhatsApp