Ședințe foto în aer liber

Ședințe foto în aer liber, realizate împreună cu familii frumoase, copii drăgălași, viitoare mămici și viitori tătici. Primăvară este o explozie de lumină, culoare, parfum, este tabloul perfect pe care fiecare dintre noi încearcă să și-l imprime într-o amintire plăcută pentru a apela la el în zilele ploioase. Este anotimpul în care ai mai mult chef de viață, de joacă, de plimbări, și de ce nu, de fotografii!

Ședințele foto outdoor sunt preferatele mele pentru că există ceva special în fiecare anotimp, la fiecare pas, ceva îți atrage atenția: un copac înflorit, cerul senin, natură care spune povești minunate, un colț de iarbă abia readus la viață. Hai să ieșim cu mic, cu mare, în cuplu sau cu familia extinsă, cu cei mici, cu bunici și să surprindem magia momentului printr-o ședință foto outdoor. Ședința foto în aer liber înseamnă în primul rând distracție, înseamnă timp petrecut în familie și fotografii profesionale care transmit multă emoție.

Ședințe foto outdoor

Fiecare familie merită să aibă amintiri dragi, iar ședința foto outdoor realizată în aer liber nu trebuie sa lipsească din albumul familiei. Putem organiza ședința foto outdoor în parcul voastru preferat sau în altă locație pe care o vom alege împreună.

Alex Nedelcu fotograf de familie și copii

Distribuie

Să facem primul pas!

Fiecare râs, fiecare gest tandru, fiecare clipă de neuitat merită să fie eternizată. Cu pasiune și profesionalism, surprindem esența momentelor petrecute alături de cei dragi, transformându-le în amintiri vizuale care vor încânta generații. Nu lăsați ca timpul să vă fure aceste comori neprețuite. Contactați-ne acum pentru a planifica ședința foto care va duce povestea familiei dumneavoastră următoarelor generații! Îmbrățișați amintirile!

0737 900 130
WhatsApp