Bine ai venit,
sunt

ALEX NEDELCU FOTOGRAF PROFESIONIST

Alex Nedelcu Photography

De ce atâta deranj pentru niște rame mici din lemn?

Pentru că iubesc fotografia și copiii. Ca și alte categorii, fotografia de copii necesită foarte multă pasiune și răbdare, trebuie să poți intra în lumea lor pentru a scoate la iveală tot ce este mai frumos, cald, sincer, inocent, poate un simplu gest banal…tot ceea ce un părinte ar vrea să păstreze că amintire.

Ca probabil mulți alți colegi din domeniu, am început să fotografiez mai întâi că hobby, pentru că apoi să mă dedic în totalitate lor, copiilor. Mă fascinează ideea că poate peste niște ani ei sau părinții lor își vor aduce aminte cu plăcere că, la un moment dat, am petrecut niște clipe minunate împreună.

Sunt proaspăt părinte, de numai câțiva ani. Atât eu, cât și soția mea, ne-am dorit extraordinar de mult minunea care ni s-a întâmplat. Odată cu Andrei, pot spune că sunt și mai aproape de părinții care vin cu copiii în față aparatului meu de fotografiat. Andrei m-a făcut să înțeleg mai bine ce vreau să fac de fapt: vreau să fotografiez și pentru alți părinți ceea ce simt și eu că vreau să păstrez de la el, vreau să le ofer niște amintiri de neuitat, să le păstrez cumva copiii mereu mici.

Crezi că este simplu?

În realitate nu este așa; o fotografie foarte bună nu este un produs al facilului. Este nevoie de experiență, răbdare, vedere în spațiu, creativitate, spontaneitate, multe ore de exercițiu, cursuri de specializare, pentru a ajunge la rezultate demne de luat în seama.

Cursul de fotografie pentru începători acreditat de ministerul muncii, apoi cursul de avansați, cursul de creativitate în fotografie, cursul de educație vizuală, cursul de fotografie alb-negru, cursul de fotografie urbană din cardul școlii RGB Photography reprezintă o parte din cunostinle mele pe care le voi folosi când sunt cu ține, înainte să apăs pe declanșator, în acel moment decisiv.

Practica și îmbunătățirea permanentă a calității reprezintă pentru mine două elemente fără de care nu poți evolua în orice domeniu. Mă bucur foarte mult că am întâlnit alți fotografi buni care au fost dispuși să-mi împărtășească “secretele meseriei”, cred că este loc pentru toată lumea și în acest domeniu. Pentru toți există un început în toate și apoi parcă mă încarc cu energie pozitivă dăruind, ajutând, fiind “acolo” la nevoie.

La o ședință foto oamenii nu ajung mereu relaxați, uneori din contra, cu toată bunăvoința lor, sunt afectați de problemele cotidiene, serviciu, trafic, etc.

Consider că, pe lângă partea tehnică, măiestria unui fotograf de familie și copii constă și în aceea de a reuși să îi facă pe oameni să se destindă, să fie în largul lor, să fie naturali, pentru a surprinde apoi tot ce este mai frumos…real.

Dacă v-am convins că sunt fotograful potrivit pentru voi, contactați-mă pentru a stabili o întâlnire și pentru a discuta mai multe despre evenimentul vostru.

Să facem primul pas!

Distribuie

Să facem primul pas!

Fiecare râs, fiecare gest tandru, fiecare clipă de neuitat merită să fie eternizată. Cu pasiune și profesionalism, surprindem esența momentelor petrecute alături de cei dragi, transformându-le în amintiri vizuale care vor încânta generații. Nu lăsați ca timpul să vă fure aceste comori neprețuite. Contactați-ne acum pentru a planifica ședința foto care va duce povestea familiei dumneavoastră următoarelor generații! Îmbrățișați amintirile!

0737 900 130
WhatsApp