Sedinta foto de Crăciun: idei pentru amintiri festive de familie

Fotografii de familie de Crăciun

Sedinta foto de Craciun – Iubiți sărbătorile? Vă place Crăciunul? Atunci aceasta este postarea potrivită pentru tine!

Vorbim aici despre sedinta foto de Crăciun cu familia. Vom vorbi despre cum să vă fotografiați familia în acest sezon de sărbători și vom vorbi și despre cum să ne asigurăm că fiecare fotografie este câștigătoare.

În primul rând, să vorbim despre ce ar trebui să faci înainte de ședința foto. În primul rând, este important să vă documentați cu privire la ce fel de fotografii doriți și ce fel de fotografii sunt bune pentru situația dumneavoastră. De exemplu, dacă familia ta este foarte apropiată și râd cu toții, atunci poate vrei să te concentrezi pe fețele lor, mai degrabă decât pe mâinile sau picioarele lor sau pe orice altceva ar putea să le distragă atenția de la ochii celorlalți.

Apoi, odată ce ați decis ce fel de fotografii doriți să faceți – sau cel puțin ați restrâns câteva idei – este timpul pentru ședința foto propriu-zisă! Iată câteva sfaturi:

-Nu vă fie teamă să puneți întrebări; majoritatea fotografilor sunt bucuroși să vă răspundă!

-Comunicați cu fotograful din timp, astfel încât

Este din nou acea perioadă a anului perfecta pentru sedinta foto de Craciun!

Este Crăciunul, iar dacă sunteți ca mine, asta înseamnă un singur lucru: timpul pentru fotografii de familie. Cu toții avem acele momente în care ne uităm înapoi la viața noastră și ne gândim: “Wow, sunt atât de norocos să am acest grup de oameni în viața mea”. Exact asta simt eu în legătură cu familia mea – sunt cei mai buni. Și una dintre cele mai bune părți ale faptului că am reușit să surprind aceste momente este că le pot împărtăși cu ei online.

De aceea am creat Alex Nedelcu Photography, un serviciu de fotografie profesională care folosește tehnologie de ultimă generație și instrumente avansate de editare pentru a da viață amintirilor tale. Fie că este vorba de un nou-născut sau de o întreagă familie, vă putem ajuta să creați amintiri frumoase pentru anii ce vor urma.

Nu veți mai dori să pierdeți niciun moment!

Suntem atât de încântați să vă avem alături de noi de sărbători! Avem o mulțime de idei despre cum puteți sărbători cu familia dumneavoastră în acest sezon – și vrem să vă ajutăm să faceți sărbătorile și mai speciale.

Obținerea de portrete de familie este o modalitate excelentă de a documenta amintirile lor și de a le împărtăși cu alții. Fie că sunt nou-născuți, copii mici sau adolescenți, a le face poze va fi o oportunitate pentru dvs. de a surprinde nu doar un moment, ci întreaga poveste a vieții lor împreună.

Dacă sunteți în căutarea unui fotograf profesionist care știe cum să capteze fotografia perfectă atunci când contează cel mai mult, nu căutați mai departe, Alex Nedelcu Photography va poate ajuta in realizarea unei sedinte foto de Craciun pentru amintiri memorabile. Suntem nerăbdători să vedem ce fel de povești puteți spune împărtășind acele momente speciale cu noi în acest sezon de sărbători!

Știu că o sărbătoare specială poate fi stresantă, dar vă promit – vom rezolva totul până când veți pleca.

Fie că este primul Crăciun ca o familie de patru persoane sau ultimul Crăciun ca părinte singur, scopul meu este să vă ajut să vă fac sărbătorile puțin mai ușoare. Și nu vă faceți griji: dacă vreți să faceți fotografii cu nou-născutul sau copilul dumneavoastră, sunt bucuros să lucrez și cu aceste familii.

Este treaba mea să mă asigur că toată lumea din familia ta se simte confortabil și încrezător în fața obiectivului meu! Stilul meu este unul al momentelor calde și ușoare, care devin și mai semnificative prin utilizarea luminii naturale și a tehnicilor HDR. Îmi place să surprind râsul și dragostea dintre prieteni și familie, indiferent de vârsta lor – este întotdeauna o bucurie să văd oameni care se bucură de viață împreună!

Sedinte foto de Craciun cu familia -> Vezi Galeria

Distribuie

Să facem primul pas!

Fiecare râs, fiecare gest tandru, fiecare clipă de neuitat merită să fie eternizată. Cu pasiune și profesionalism, surprindem esența momentelor petrecute alături de cei dragi, transformându-le în amintiri vizuale care vor încânta generații. Nu lăsați ca timpul să vă fure aceste comori neprețuite. Contactați-ne acum pentru a planifica ședința foto care va duce povestea familiei dumneavoastră următoarelor generații! Îmbrățișați amintirile!

0737 900 130
WhatsApp
Alex Nedelcu
Alex Nedelcu

Fotograf de familie și evenimente

Articole: 69

Aboneaza-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail mai jos pentru a te abona la newsletter-ul meu, te asigur ca nu voi trimite emailuri de spam si te voi tine la curent cu noile sedinte foto si fundaluri special create pentru sarbatori pentru ca tu si familia ta sa beneficiati de amintiri pentru o viata.