Botezul, prima petrecere alături de cei dragi

Fotograf de botez

Pentru orice nou născut sânul familiei reprezintă mediul sigur și plin de iubire. Odată cu trecerea lunilor nou născutul este introdus tot mai mult în societate, fiind cunoscut de membrii familiei și de prieteni. Iar la câteva luni de la naștere, bebelușul celebrează prima petrecere alături de cei dragi, și anume petrecerea de botez. Pentru a păstra cele mai frumoase amintiri de la această prima petrecere a unui nou născut alături de cei dragi, este recomandat să apelezi la serviciile unui fotograf botez.

Fotograful de botez

Prin serviciile pe care le pune la dispoziție, un fotograf de botez va reuși fără doar și poate să ofere întregii familii amintiri de neuitat, dar mai ales amintiri extrem de valoroase pentru bebelușul nou născut. Datorită experienței în fotografia de botez și datorită tactului în a surprinde cadre minunate cu bebeluși, un astfel de fotograf botez va reuși să îți ofere fotografii cu fiecare moment important din ziua botezului.

Astfel, de la primele ore ale diminețîi, când părinții îl pregătesc pe cel mic pentru botezul la biserica, la ceremonia religioasă a botezului și până la petrecerea alături de membrii familiei și de prieteni, fotograful de botez va avea grijă să surprindă fotografii pline de emoții și de iubire. Desigur, având în prim-plan nou născutul înconjurat de persoanele care ii doresc tot binele din lume.

Fotograf de botez

Portofoliul fotografului

Având în vedere faptul că botezul este un moment organizat la câteva luni de la nașterea bebelușului, este important să ai în vedere să cauți un fotograf botez încă de la primele săptămâni de când cel mic a venit pe lume. În acest mod ai siguranță faptului că vei putea găși un fotograf profesionist și care să ofere servicii de cea mai bună calitate. Este recomandat să analizezi cu atenție portfoliul fotografului pe care dorești să îl angajezi pentru botezul bebelușului vostru. Din analiză portofoliului îți vei putea da seama dacă stilul abordat și calitatea fotografiilor sunt pe placul tău.

Chiar dacă în ziua de astăzi oricine poate face poze, trebuie spus că un fotograf botez este alegerea ideală pentru prima petrecere alături de cei dragi. Fotograful va avea grijă să surprindă cele mai frumoase fotografii în timp ce membrii familiei și prietenii care au ales să fie alături de voi în acest moment unic se vor bucură împreună cu voi de venirea pe lume a bebelușului vostru.

Alex Nedelcu – Fotograf de botez

Programează o ședință foto
0737 900 130

Distribuie

Să facem primul pas!

Fiecare râs, fiecare gest tandru, fiecare clipă de neuitat merită să fie eternizată. Cu pasiune și profesionalism, surprindem esența momentelor petrecute alături de cei dragi, transformându-le în amintiri vizuale care vor încânta generații. Nu lăsați ca timpul să vă fure aceste comori neprețuite. Contactați-ne acum pentru a planifica ședința foto care va duce povestea familiei dumneavoastră următoarelor generații! Îmbrățișați amintirile!

0737 900 130
WhatsApp
Alex Nedelcu
Alex Nedelcu

Fotograf de familie și evenimente

Articole: 69

Aboneaza-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail mai jos pentru a te abona la newsletter-ul meu, te asigur ca nu voi trimite emailuri de spam si te voi tine la curent cu noile sedinte foto si fundaluri special create pentru sarbatori pentru ca tu si familia ta sa beneficiati de amintiri pentru o viata.