Alex Nedelcu – Fotograf de familie și copii

Fotograf – Nou nascuti

Fiecare nou născut venit pe lume este o adevărată minune, iar primele luni de viață sunt cu adevărat unice. Însă trec atât de repede încât nici nu o să-ți dai seama când bebelușul va începe să meargă singur, să meargă la grădiniță și apoi la școală. Pentru a retrăi toate emoțiile din copilăria celui mic poți apela la serviciile unui fotograf de copii profesionist. Alege să îți oferi atât ție în calitate de părinte, cât și bebelușului tău atunci când va fi deja adolescent sau chiar adult, un dar minunat materializat într-un album foto. Un fotograf specializat în ședințe foto bebeluși și copii îți poate oferi servicii foto profesionale pentru a păstra cele mai frumoase amintiri cu acele zile în care bebelușul tău descoperă lumea din jur și este cel mai drăgălaș.

Alex Nedelcu – Fotograf botez

Fotograf – bebelusi Bucuresti

Dacă ai programat deja botezul bebelușului tău, atunci cu siguranță deja ai găsit locația unde va avea loc evenimentul și biserica unde va fi creștinat cel mic. Însă nu uita că mai sunt multe detalii de pus la punct pentru ca totul să fie ca la carte, iar angajarea unui fotograf botez este un detaliu foarte important. Doar astfel vei putea păstra cât mai vie amintirea acestei zile și îi vei putea oferi copilului tău devenit adult fotografii din această zi plină de însemnătate.

Fotograf de familie

Câte amintiri mai ai din copilărie? Ce îți mai amintești și care sunt fotografiile care te mai duc înapoi în cea mai frumoasă perioada a vieții? Dacă sunt prea puține, atunci alege să le oferi copiilor tăi, dar și ție în calitate de părinte, un cadou special pentru viitor, și anume ședințe foto copii. Vei beneficia de seturi de fotografii care peste ani vor deveni amintiri pe care le vei iubi.

Andrei Petre
Andrei Petre
2024-02-29
Profesionalismul, răbdarea, creativitatea, atmosfera plăcută din timpul ședințelor foto, dar mai ales fotografiile sunt câteva dintre motivele pentru care vom apela si pe viitor la serviciile lui. Alex, se implica foarte mult, are foarte multe idei și își da interesul pentru ca rezultatul final să fie exceptional. Recomand cu cea mai mare încredere!
Dani Steliana Grigore
Dani Steliana Grigore
2023-12-23
Sunt de părere ca nu orice persoana poată sa interacționeze si sa lucreze asa frumos cu copiii, este nevoie de multa caldura, empatie, răbdare și profesionalism. Asa il pot descrie pe Alex Nedelcu, un tatic devotat care își iubește meseria si transforma orice fotografie în amintiri de pus în rama!
Dinica Alina Nicoleta
Dinica Alina Nicoleta
2023-12-04
Alex a avut o răbdare incredibila cu bebe, l-a mângâiat când dădea semne ca se trezește, a fost atent la detalii, iar pozele au rămas amintiri frumoase pentru o viață. Hainele din portofoliu mi-au plăcut tare mult, la fel și decorurile. Mulțumim pentru tot efortul, empatia și răbdarea pe care le-ai avut cu noi.
Andreea Ioana
Andreea Ioana
2023-10-19
Alex are o răbdare de nedescris. Ne-a arătat cât de multă muncă e în spatele aparatului atunci când trebuie să alergi (la propriu) după un copil de 1an care vrea doar să exploreze tot ce este în jur. Și cu toate astea, rezultatele (fotografiile) au fost pe măsura așteptărilor.
Ana Fraseniuc
Ana Fraseniuc
2023-10-04
O experienta minunata alaturi de Alex. Eu si sotul meu il recomandam din suflet pentru rabdarea cu bebelusii, empatia, deschiderea catre dorintele cuplului si experienta cu cei mici. Vrem sa mai revenim la el la studio.
Gabriela S
Gabriela S
2023-05-11
O experienta foarte frumoasa. Recomand cu tot dragul. Locația este primitoare , are o recuzita bogata și variata, iar Alex este un om cald, pasionat de ceea ce face, foarte răbdător și grijuliu cu copiii. Mulțumim din suflet pentru amintirile frumoase!
Gabriel Vlaicu
Gabriel Vlaicu
2023-04-06
Alex a fost fotograful nostru la nunta si nu as putea fi mai multumit de serviciile sale. De la inceput, el a fost foarte atent la detalii si a oferit sfaturi utile, ceea ce a facut totul mult mai usor si mai placut pentru noi. De asemenea, am fost impresionati de abilitatile sale de fotografiere. A reusit sa surprinda cele mai frumoase momente ale zilei, captand emotiile si sentimentele noastre in imagini. Fotografiile sale au fost impresionante si de o calitate excelenta. In timpul evenimentului, Alex a fost foarte discret si a lucrat in culise pentru a captura toate momentele importante. El a fost mereu pregatit si a avut o atitudine pozitiva, ceea ce a facut ca colaborarea cu el sa fie una excelenta. Recomand cu caldura serviciile lui Alex. A fost un fotograf excelent, atent la detalii si profesionist. Va veti bucura de fotografiile minunate pe care le va realiza pentru voi si veti avea amintiri de neuitat de la nunta voastra.
Placianu Irina-Ruxandra
Placianu Irina-Ruxandra
2023-04-03
Experiența foto de familie a noastră a fost minunată, plină de emoții(doar la început). Studioul se află intr-o locație minunată, iar decorurile sunt adorabile. A dat dovadă de răbdare cu cea mică când aceasta a descoperit că există jucării. Recomand cu tot dragul și căldura.
Florian Alungulesa
Florian Alungulesa
2023-04-03
Alex este un fotograf pasionat si dedicat, iar pe langa asta foarte rabdator cu copiii. Ce inseamna mai precis? Pai implu, pana si parintii ating punctul de fierbere, pe cand Alex ramane calm si gaseste noi metode de a "lucra" cu copilul in conditii extreme, sa zic asa.

Ultimele Articole din Blog

Surprinde Magia Crăciunului cu un Voucher Cadou pentru Ședință Foto Crăciun Bucuresti

Doresti un cadou memorabil pentru familia ta? Un Voucher Cadou Ședință Foto Craciun in studio este cadoul perfect pentru intreaga familie Crăciunul este una dintre cele mai frumoase perioade din an, plină de bucurie, lumină și emoție. Este momentul ideal pentru a crea amintiri de neuitat alături de cei dragi. Un Voucher Cadou pentru o […]

Cum să alegeți cel mai bun fotograf pentru copilul dumneavoastră

Mi-am propus să scriu acest articol pentru a ajuta părinții interesați să găsească cele mai bune servicii de fotografie pentru copii. Dacă sunteți în căutarea unei astfel de oferte, atunci sunteți la locul potrivit. În acest articol, vom analiza cele mai bune servicii de fotografie pentru copii din România și vom oferi sfaturi utile pentru […]

Albume Foto pentru Bebelusi – Creați Amintiri de Neuitat cu Fotograful Profesionist

Descoperiti cum puteti imortaliza cele mai frumoase momente ale copilariei cu ajutorul unui fotograf profesionist si cum puteti obtine albume foto de calitate pentru bebelusul dvs. Aflati cum functioneaza procesul de fotografiere, care sunt cele mai bune idei pentru sedinte foto cu bebelusi si cum puteti contacta fotograful. Bine ati venit la Ghidul complet pentru […]

Cadouri pentru Viitoarele Mămici: Cele Mai Bune Idei de Cadouri pentru O Ședință Foto de Maternitate

Cauti idei de cadouri pentru viitoarele mamici? Un cadou perfect pentru o femeie insarcinata poate fi o ședință foto de maternitate realizată de un fotograf profesionist. Aflați care sunt cele mai bune idei de cadouri pentru ședința foto de maternitate și cum puteți contacta fotograful profesionist. Atunci când vine vorba de cadouri pentru viitoarele mămici, […]

Album Foto – Cum să alegi albumul perfect pentru evenimentul tău special

Află cum să alegi albumul foto perfect pentru evenimentul tău special. În acest articol, vei găsi sfaturi utile pentru alegerea albumului foto, precum și informații despre ce să cauți într-un album foto de calitate. Album Foto – Alegerea Perfectă pentru Evenimentul Tău Special Un album este una dintre cele mai importante investiții pe care le […]

Fotografie de evenimente – surprinzând momentele importante

Fotografierea evenimentelor este o modalitate minunată de a captura momente importante din viața noastră, de la nunți și botezuri, până la concerte și conferințe. Fotografie de evenimente sau event photography este o ramură a fotografiei care implică fotografierea de momente speciale și unice, pentru a păstra amintiri pentru totdeauna. În acest articol, vom discuta despre […]

Distribuie

Să facem primul pas!

Fiecare râs, fiecare gest tandru, fiecare clipă de neuitat merită să fie eternizată. Cu pasiune și profesionalism, surprindem esența momentelor petrecute alături de cei dragi, transformându-le în amintiri vizuale care vor încânta generații. Nu lăsați ca timpul să vă fure aceste comori neprețuite. Contactați-ne acum pentru a planifica ședința foto care va duce povestea familiei dumneavoastră următoarelor generații! Îmbrățișați amintirile!

0737 900 130
WhatsApp