fbpx

Studio foto Alex Nedelcu

Soluția perfectă pentru fotografii profesionale în București

Alex Nedelcu Photography
Gabriela S
Gabriela S
2023-05-11
O experienta foarte frumoasa. Recomand cu tot dragul. Locația este primitoare , are o recuzita bogata și variata, iar Alex este un om cald, pasionat de ceea ce face, foarte răbdător și grijuliu cu copiii. Mulțumim din suflet pentru amintirile frumoase!
Gabriel Vlaicu
Gabriel Vlaicu
2023-04-06
Alex a fost fotograful nostru la nunta si nu as putea fi mai multumit de serviciile sale. De la inceput, el a fost foarte atent la detalii si a oferit sfaturi utile, ceea ce a facut totul mult mai usor si mai placut pentru noi. De asemenea, am fost impresionati de abilitatile sale de fotografiere. A reusit sa surprinda cele mai frumoase momente ale zilei, captand emotiile si sentimentele noastre in imagini. Fotografiile sale au fost impresionante si de o calitate excelenta. In timpul evenimentului, Alex a fost foarte discret si a lucrat in culise pentru a captura toate momentele importante. El a fost mereu pregatit si a avut o atitudine pozitiva, ceea ce a facut ca colaborarea cu el sa fie una excelenta. Recomand cu caldura serviciile lui Alex. A fost un fotograf excelent, atent la detalii si profesionist. Va veti bucura de fotografiile minunate pe care le va realiza pentru voi si veti avea amintiri de neuitat de la nunta voastra.
Placianu Irina-Ruxandra
Placianu Irina-Ruxandra
2023-04-03
Experiența foto de familie a noastră a fost minunată, plină de emoții(doar la început). Studioul se află intr-o locație minunată, iar decorurile sunt adorabile. A dat dovadă de răbdare cu cea mică când aceasta a descoperit că există jucării. Recomand cu tot dragul și căldura.
Florian Alungulesa
Florian Alungulesa
2023-04-03
Alex este un fotograf pasionat si dedicat, iar pe langa asta foarte rabdator cu copiii. Ce inseamna mai precis? Pai implu, pana si parintii ating punctul de fierbere, pe cand Alex ramane calm si gaseste noi metode de a "lucra" cu copilul in conditii extreme, sa zic asa.
Maria Deleanu
Maria Deleanu
2023-03-22
A fost o experienta foarte frumoasa. A fost o surpriza foarte placuta sa l cunoastem pe Alex Nedelcu Este un profesionist si un om empatic. L am simtit ca pe un prieten vechi desi era pentru prima data cand ne intalneam Vom reveni la studio ori de cate ori vom avea ocazia si il vom recomanda tuturor!
Tabita Nistor
Tabita Nistor
2023-03-02
Alex a gestionat extraordinar cu foarte foarte multa rabdare si flexibilitate sedinta foto cu 4 copii. Pozele sunt foarte frumoase. Recomand cu incredere.
nadia nat
nadia nat
2023-02-28
O experienta minunata pt puiutul nostru de om! Alex e un profesionist desavarsit, zambitor, calm, empatic, rabdator, cu energie buna. Petrecem momente memorabile la fiecare sedinta foto.
Romina Pavlovici
Romina Pavlovici
2023-02-25
Recomand din tot sufletul! Este un adevărat artist, iar fotografiile sunt întotdeauna minunate. Ședințele se desfășoară intr-o atmosfera destinsă, dar cu profesionalism, are extrem de multă răbdare cu copiii, și o recuzită bogată la studioul său. Mulțumim Alex Nedelcu pentru amintirile frumoase!
Rgb Photography
Rgb Photography
2023-02-24
Alex, navigator iscusit intr-unul dintre cele mai delicate teritorii fotografice, abordeaza cu finete si talent fotografia new born. Sunt incantat sa ii descopar si redescopar ideile creative, lumina buna si constructia inspirata a conceptelor sale de imagine. Felicitari Alex!
claudia paun
claudia paun
2023-02-23
In afara de faptul ca este un fotograf profesionist extrem de pasionat de munca lui Alex este un om cald rabdator si plini de imaginatie, incat au creat atmosfera ideala pentru a ne simti ca intr-o poveste .Suntem foarte multumiti. Daca doriti sa aveti poze vii, care sa reflecte intocmai trairile voastre, nu ezitati sa apelati la Alex Nedelcu Fotograf

Vezi toate review-urile

Dacă sunteți în căutarea unui fotograf profesionist pentru evenimente de familie și alte evenimente speciale în București, Studio foto Alex Nedelcu este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, Alex Nedelcu este un fotograf talentat care oferă servicii complete pentru evenimente, portrete, produse, arhitectură, modă, natură, maternitate, copii, familie, bebeluși și botez.

Servicii foto profesionale pentru evenimente

Studio foto Alex Nedelcu oferă servicii complete pentru evenimente, inclusiv fotografii de nuntă, botez și petreceri corporate. Fotograful este prezent în toate momentele importante ale evenimentului, capturând amintirile de neuitat pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră.

Studio foto pentru portrete profesionale

Dacă sunteți în căutarea unui portret profesionist, Studio Foto Alex Nedelcu oferă și acest serviciu. Fotograful este un maestru în a captura trăsăturile individuale ale fiecărui subiect, creând portrete unice și memorabile.

Studio foto Bucuresti pentru fotografie de produse

Studio Foto Alex Nedelcu oferă și servicii de fotografiere a produselor pentru companiile din București. Fotograful are experiență în a captura detaliile produselor și a le prezenta într-o manieră atractivă pentru clienți.

Fotografie de arhitectură și design

Studio Foto Alex Nedelcu oferă servicii de fotografiere a arhitecturii și designului, capturând frumusețea și detaliile construcțiilor și spațiilor. Acestea sunt ideale pentru arhitecți, designeri și companii imobiliare.

Studio foto pentru fotografie de modă și natură

Studio Foto Alex Nedelcu oferă și servicii de fotografiere a modei și naturii, capturând frumusețea și detaliile acestor domenii. Fotograful este un expert în a captura tendințele actuale și a crea fotografii unice și moderne. Aceste servicii sunt ideale pentru designeri de modă, branduri și reviste.

Studio foto pentru fotografie de maternitate

Studio Foto Alex Nedelcu oferă servicii de fotografiere a sarcinii, capturând emoțiile și frumusețea acestui moment special în viața dumneavoastră. Fotograful este atent la detaliile și emoțiile fiecărei mame și oferă fotografii unice și memorabile.

Studio foto de copii și familie

Studio Foto Alex Nedelcu oferă servicii de fotografiere a copiilor și familiilor, capturând amintirile și frumusețea acestor momente speciale. Fotograful este atent la detaliile și personalitatea fiecărui copil și oferă fotografii unice și amuzante.

Studio foto bebeluși Bucuresti

Studio foto Alex Nedelcu oferă servicii de fotografiere a bebelușilor și botezurilor, capturând emoțiile și frumusețea acestor momente speciale. Fotograful este atent la detaliile și emoțiile fiecărui bebeluș și oferă fotografii unice și memorabile.

Studio foto Bucuresti

Dacă sunteți în căutarea unui fotograf profesionist pentru evenimente de familie și alte evenimente speciale în București, Studio Foto Alex Nedelcu Photography este alegerea perfectă. Cu servicii complete pentru evenimente, portrete, produse, arhitectură, modă, natură, maternitate, copii, familie, bebeluși și botezuri, fotograful oferă amintiri de neuitat și fotografii de calitate pentru clienții săi. Nu ezitați să contactați Studio Foto Alex Nedelcu pentru a programa o ședință foto sau pentru a afla mai multe despre serviciile oferite. Studio-ul se află în centrul orașului și este ușor accesibil, iar Alex Nedelcu este întotdeauna disponibil pentru a discuta despre nevoile și dorințele dumneavoastră pentru ședința foto. Nu pierdeți ocazia de a avea amintiri de neuitat capturate de un fotograf profesionist! Contactați Studio Foto Alex Nedelcu astăzi pentru a programa o ședință foto și pentru a captura aceste momente speciale pentru totdeauna.

Distribuie