Studio foto Alex Nedelcu

Soluția perfectă pentru fotografii profesionale în București

Alex Nedelcu Photography
Andrei Petre
Andrei Petre
2024-02-29
Profesionalismul, răbdarea, creativitatea, atmosfera plăcută din timpul ședințelor foto, dar mai ales fotografiile sunt câteva dintre motivele pentru care vom apela si pe viitor la serviciile lui. Alex, se implica foarte mult, are foarte multe idei și își da interesul pentru ca rezultatul final să fie exceptional. Recomand cu cea mai mare încredere!
Dani Steliana Grigore
Dani Steliana Grigore
2023-12-23
Sunt de părere ca nu orice persoana poată sa interacționeze si sa lucreze asa frumos cu copiii, este nevoie de multa caldura, empatie, răbdare și profesionalism. Asa il pot descrie pe Alex Nedelcu, un tatic devotat care își iubește meseria si transforma orice fotografie în amintiri de pus în rama!
Dinica Alina Nicoleta
Dinica Alina Nicoleta
2023-12-04
Alex a avut o răbdare incredibila cu bebe, l-a mângâiat când dădea semne ca se trezește, a fost atent la detalii, iar pozele au rămas amintiri frumoase pentru o viață. Hainele din portofoliu mi-au plăcut tare mult, la fel și decorurile. Mulțumim pentru tot efortul, empatia și răbdarea pe care le-ai avut cu noi.
Andreea Ioana
Andreea Ioana
2023-10-19
Alex are o răbdare de nedescris. Ne-a arătat cât de multă muncă e în spatele aparatului atunci când trebuie să alergi (la propriu) după un copil de 1an care vrea doar să exploreze tot ce este în jur. Și cu toate astea, rezultatele (fotografiile) au fost pe măsura așteptărilor.
Ana Fraseniuc
Ana Fraseniuc
2023-10-04
O experienta minunata alaturi de Alex. Eu si sotul meu il recomandam din suflet pentru rabdarea cu bebelusii, empatia, deschiderea catre dorintele cuplului si experienta cu cei mici. Vrem sa mai revenim la el la studio.
Gabriela S
Gabriela S
2023-05-11
O experienta foarte frumoasa. Recomand cu tot dragul. Locația este primitoare , are o recuzita bogata și variata, iar Alex este un om cald, pasionat de ceea ce face, foarte răbdător și grijuliu cu copiii. Mulțumim din suflet pentru amintirile frumoase!
Gabriel Vlaicu
Gabriel Vlaicu
2023-04-06
Alex a fost fotograful nostru la nunta si nu as putea fi mai multumit de serviciile sale. De la inceput, el a fost foarte atent la detalii si a oferit sfaturi utile, ceea ce a facut totul mult mai usor si mai placut pentru noi. De asemenea, am fost impresionati de abilitatile sale de fotografiere. A reusit sa surprinda cele mai frumoase momente ale zilei, captand emotiile si sentimentele noastre in imagini. Fotografiile sale au fost impresionante si de o calitate excelenta. In timpul evenimentului, Alex a fost foarte discret si a lucrat in culise pentru a captura toate momentele importante. El a fost mereu pregatit si a avut o atitudine pozitiva, ceea ce a facut ca colaborarea cu el sa fie una excelenta. Recomand cu caldura serviciile lui Alex. A fost un fotograf excelent, atent la detalii si profesionist. Va veti bucura de fotografiile minunate pe care le va realiza pentru voi si veti avea amintiri de neuitat de la nunta voastra.
Placianu Irina-Ruxandra
Placianu Irina-Ruxandra
2023-04-03
Experiența foto de familie a noastră a fost minunată, plină de emoții(doar la început). Studioul se află intr-o locație minunată, iar decorurile sunt adorabile. A dat dovadă de răbdare cu cea mică când aceasta a descoperit că există jucării. Recomand cu tot dragul și căldura.
Florian Alungulesa
Florian Alungulesa
2023-04-03
Alex este un fotograf pasionat si dedicat, iar pe langa asta foarte rabdator cu copiii. Ce inseamna mai precis? Pai implu, pana si parintii ating punctul de fierbere, pe cand Alex ramane calm si gaseste noi metode de a "lucra" cu copilul in conditii extreme, sa zic asa.

Vezi toate review-urile

Dacă sunteți în căutarea unui fotograf profesionist pentru evenimente de familie și alte evenimente speciale în București, Studio foto Alex Nedelcu este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, Alex Nedelcu este un fotograf talentat care oferă servicii complete pentru evenimente, portrete, produse, arhitectură, modă, natură, maternitate, copii, familie, bebeluși și botez.

Servicii foto profesionale pentru evenimente

Studio foto Alex Nedelcu oferă servicii complete pentru evenimente, inclusiv fotografii de nuntă, botez și petreceri corporate. Fotograful este prezent în toate momentele importante ale evenimentului, capturând amintirile de neuitat pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră.

Studio foto pentru portrete profesionale

Dacă sunteți în căutarea unui portret profesionist, Studio Foto Alex Nedelcu oferă și acest serviciu. Fotograful este un maestru în a captura trăsăturile individuale ale fiecărui subiect, creând portrete unice și memorabile.

Studio foto Bucuresti pentru fotografie de produse

Studio Foto Alex Nedelcu oferă și servicii de fotografiere a produselor pentru companiile din București. Fotograful are experiență în a captura detaliile produselor și a le prezenta într-o manieră atractivă pentru clienți.

Fotografie de arhitectură și design

Studio Foto Alex Nedelcu oferă servicii de fotografiere a arhitecturii și designului, capturând frumusețea și detaliile construcțiilor și spațiilor. Acestea sunt ideale pentru arhitecți, designeri și companii imobiliare.

Studio foto pentru fotografie de modă și natură

Studio Foto Alex Nedelcu oferă și servicii de fotografiere a modei și naturii, capturând frumusețea și detaliile acestor domenii. Fotograful este un expert în a captura tendințele actuale și a crea fotografii unice și moderne. Aceste servicii sunt ideale pentru designeri de modă, branduri și reviste.

Studio foto pentru fotografie de maternitate

Studio Foto Alex Nedelcu oferă servicii de fotografiere a sarcinii, capturând emoțiile și frumusețea acestui moment special în viața dumneavoastră. Fotograful este atent la detaliile și emoțiile fiecărei mame și oferă fotografii unice și memorabile.

Studio foto de copii și familie

Studio Foto Alex Nedelcu oferă servicii de fotografiere a copiilor și familiilor, capturând amintirile și frumusețea acestor momente speciale. Fotograful este atent la detaliile și personalitatea fiecărui copil și oferă fotografii unice și amuzante.

Studio foto bebeluși Bucuresti

Studio foto Alex Nedelcu oferă servicii de fotografiere a bebelușilor și botezurilor, capturând emoțiile și frumusețea acestor momente speciale. Fotograful este atent la detaliile și emoțiile fiecărui bebeluș și oferă fotografii unice și memorabile.

Studio foto Bucuresti

Dacă sunteți în căutarea unui fotograf profesionist pentru evenimente de familie și alte evenimente speciale în București, Studio Foto Alex Nedelcu Photography este alegerea perfectă. Cu servicii complete pentru evenimente, portrete, produse, arhitectură, modă, natură, maternitate, copii, familie, bebeluși și botezuri, fotograful oferă amintiri de neuitat și fotografii de calitate pentru clienții săi. Nu ezitați să contactați Studio Foto Alex Nedelcu pentru a programa o ședință foto sau pentru a afla mai multe despre serviciile oferite. Studio-ul se află în centrul orașului și este ușor accesibil, iar Alex Nedelcu este întotdeauna disponibil pentru a discuta despre nevoile și dorințele dumneavoastră pentru ședința foto. Nu pierdeți ocazia de a avea amintiri de neuitat capturate de un fotograf profesionist! Contactați Studio Foto Alex Nedelcu astăzi pentru a programa o ședință foto și pentru a captura aceste momente speciale pentru totdeauna.

Distribuie

Să facem primul pas!

Fiecare râs, fiecare gest tandru, fiecare clipă de neuitat merită să fie eternizată. Cu pasiune și profesionalism, surprindem esența momentelor petrecute alături de cei dragi, transformându-le în amintiri vizuale care vor încânta generații. Nu lăsați ca timpul să vă fure aceste comori neprețuite. Contactați-ne acum pentru a planifica ședința foto care va duce povestea familiei dumneavoastră următoarelor generații! Îmbrățișați amintirile!

0737 900 130
WhatsApp