Alex Nedelcu Photography Logo
Cauti cadouri pentru ?

Sedinte foto de Craciun pentru familii Sectorul 3

Crăciunul este momentul magic al anului, plin de bucurie, căldură și amintiri prețioase. Vă invităm să transformăm aceste momente speciale în amintiri de neuitat, capturându-le într-o ședință foto de Crăciun desprinsă din povești. Cu Fotograful Alex Nedelcu, veți avea o experiență unică și veți obține fotografii remarcabile pentru a marca această sărbătoare cu stil.

SEDINTA FOTO DE CRACIUN IN STUDIO PROFESIONAL pentru familii

Sedinta poate fi cumparata si sub forma de VOUCHER CADOU

500RON

Detaliile sedinței foto:

 • Durata: 60 de minute
 • Decoruri: 4
 • Fotografii editate: 40
 • Timp de livrare: 5 zile
 • Galerie online cu parolă

VEZI FILMUL DECORULUI DE CRACIUN pentru familii 2023 – 2024

Fotograf de familie si copii - Alex Nedelcu Photography

Transformați Crăciunul într-o poveste vizuală de neuitat

Bine ați venit în spatele culiselor ședinței foto de Crăciun cu Fotograful Alex Nedelcu! Suntem încântați să vă prezentăm decorul special creat pentru această ocazie magică.

În acest colț al magiei de Crăciun, fiecare detaliu a fost gândit cu grijă pentru a aduce farmecul sărbătorii în fiecare cadru. De la bradul impodobit cu dragoste și lumini strălucitoare, până la șemineul cald și coșurile cu cadouri pline de surprize, fiecare element al decorului nostru adaugă o notă specială acestor momente.

Acest decor fermecător servește ca fundal perfect pentru ședința foto de Crăciun, unde veți putea să vă creați amintiri de neuitat alături de cei dragi. Cu Fotograful Alex Nedelcu, veți avea parte de un cadru perfect pentru a vă exprima bucuria și iubirea pentru Crăciun.

IN CURAND

AICI VETI PUTEA VEDEA FILMUL NOULUI DECOR DE CRACIUN – PERSONALIZAT MANUAL
(2023 – 2024)

CE SPUN CLIENTII

LA Ce Vă puteți aștepta de la Sedinte foto de Craciun:

Atmosferă Magică

Vă vom primi într-un decor fermecător, pregătit special pentru sărbătoare, cu elemente specifice Crăciunului, care vor aduce un plus de farmec fotografiilor voastre.

Profesionalism de Top

Fotograful Alex Nedelcu este cunoscut pentru abilitatea sa de a captura momente autentice și emoții sincere. El va lucra îndeaproape cu voi pentru a vă asigura că fiecare fotografie este perfectă.

Variație Creativă

Cu 4 decoruri unice la dispoziție, veți avea o varietate de cadre și setări pentru a vă alege preferatele. De la atmosfera rustică a unei case de Crăciun până la eleganța unei scene festive, avem totul acoperit.

Fotografii Editate de Înaltă Calitate

Veți primi 40 de fotografii minuțios editate, gata să fie partajate cu familia și prietenii sau pentru a fi folosite în felul pe care îl doriți.

Livrare Rapidă

Nu trebuie să așteptați mult pentru a vă bucura de amintiri. Veți avea fotografiile în mâinile voastre în doar 5 zile.

Galerie Online Securizată

Fotografiile vor fi disponibile într-o galerie online cu parolă, pentru a vă oferi controlul complet asupra distribuției acestora.

Surprinde-ți familia și pe cei dragi cu un cadou de neuitat!

Programeaza o sedinta foto de Craciun sau oferă un voucher cadou si clipe de preț pentru cei dragi!

  Selectați data

  *Informare GDPR – In scopul procesari mesajelor, cererilor si a onorarii acestora, alexnedelcuphotography.ro colecteaza datele personale ale clientilor, respectiv numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de email, in conformitate cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului European din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

  Distribuie

  Să facem primul pas!

  Fiecare râs, fiecare gest tandru, fiecare clipă de neuitat merită să fie eternizată. Cu pasiune și profesionalism, surprindem esența momentelor petrecute alături de cei dragi, transformându-le în amintiri vizuale care vor încânta generații. Nu lăsați ca timpul să vă fure aceste comori neprețuite. Contactați-ne acum pentru a planifica ședința foto care va duce povestea familiei dumneavoastră următoarelor generații! Îmbrățișați amintirile!

  0737 900 130
  WhatsApp