fbpx

Sfaturi pentru sedințe foto de nou născuti perfecte

Ca proaspăt părinte, vrei să-ți amintești fiecare detaliu din primele săptămâni și luni ale bebelușului tău. Și ce modalitate mai bună de a face asta decât prin fotografii frumoase? Sesiunile foto pentru nou-născuți sunt modalitatea perfectă de a surprinde toate detaliile bebelușului, de la degetele de la picioare până la nasul perfect.

Nu numai ședințele foto pentru nou-născuți sunt o modalitate excelentă de a documenta această perioadă specială, dar sunt și foarte distractive! Îmi place să văd legătura dintre părinți și noul lor copil și este întotdeauna un privilegiu să reușesc asta.

Dacă vă gândiți să rezervați o ședință foto pentru nou-născut / newborn, v-aș recomanda cu căldură. Este o experiență pe care nu o vei regreta și amintiri pe care le vei păstra pentru totdeauna.

Sfaturi pentru o ședințe foto reușite de nou-născut

Dacă vrei să ai o ședință foto reușită pentru nou-născut, există câteva lucruri importante de care trebuie să ții cont. În primul rând, este important să păstrați copilul cald. Acest lucru se poate face asigurându-vă că camera este caldă sau folosind un încălzitor. În al doilea rând, comunicați așteptările dvs. cu fotograful dvs. Spune-le câte imagini ai dori în galeria ta și ce tip de fotografii cauți. În cele din urmă, este important să faci fotografiile la momentul perfect. Aceasta înseamnă să nu le luați prea curând după naștere sau când copilul este bolnav. Urmând aceste sfaturi, vei fi sigur că vei avea o ședință foto reușită pentru nou-născut.

Întrebări frecvente despre fotografia nou-născuților

Dacă vă gândiți să rezervați o sesiune de fotografie nou-născuți, probabil că aveți câteva întrebări. Când este cel mai bun moment pentru a-l programa?

Să începem cu prima întrebare: când este cel mai bun moment pentru a vă programa sesiunea de portret nou-născut? Răspunsul este simplu: cât mai curând posibil! Nou-născuții cresc și se schimbă atât de repede încât este important să-i surprinzi cât sunt încă foarte tineri. În mod ideal, copilul tău va avea între 5 și 14 zile pentru ședința de portret. Acest lucru se datorează faptului că sunt încă relativ somnoroși și flexibili la această vârstă, ceea ce face fotografii mai bune.

Cum vă rezervați sesiunea pentru nou-născut? Cel mai bun mod de a face acest lucru este să contactați fotograful imediat ce știți că sunteți interesat. În acest fel, ei te pot înscrie în calendarul lor și se pot asigura că păstrează un loc pentru tine.

Nu este un secret pentru nimeni că nou-născuții, copiii și familia sunt subiectele mele preferate de fotografiat. Sunt fotograf profesionist in Bucuresti si sunt specializat in fotografia nou-nascutilor. Cred că fiecare părinte vrea să-și amintească cum arăta copilul când s-a născut. De aceea, ofer ședințe foto pentru nou-născuți în studioul meu. În timpul ședinței foto pentru nou-născuți, voi face o varietate de fotografii ale copilului dvs. Voi surprinde trăsăturile și expresiile lor drăguțe. De asemenea, voi face câteva fotografii cu tine și copilul tău împreună. Aceste fotografii vor fi amintiri prețuite la care vă puteți uita în urmă în anii următori.Dacă sunteți interesat să rezervați o ședință foto pentru nou-născut cu mine, vă rugăm să mă contactați astăzi. as fi fericit

Deci, ce mai aștepți? Contactați studioul astăzi pentru a vă rezerva ședința foto nou-născutului!

https://alexnedelcuphotography.ro/corporate/

Distribuie
Alex Nedelcu
Alex Nedelcu

Fotograf de familie și evenimente

Articole: 69

Aboneaza-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail mai jos pentru a te abona la newsletter-ul meu, te asigur ca nu voi trimite emailuri de spam si te voi tine la curent cu noile sedinte foto si fundaluri special create pentru sarbatori pentru ca tu si familia ta sa beneficiati de amintiri pentru o viata.