Sedințe foto pentru bebeluși surprindeți amintiri prețioase

Fotograf de familie si copii - Alex Nedelcu Photography

Să ai un copil este unul dintre cele mai uimitoare lucruri pe care le vei experimenta vreodată. Veți dori să vă amintiți pentru totdeauna această perioadă și ce modalitate mai bună de a face asta decât cu câteva fotografii frumoase. Sedintele foto pentru bebelusi sunt modalitatea perfecta de a surprinde toate acele momente pretioase. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să profitați la maximum de sesiune.

În primul rând, este important să alegi un fotograf cu care să te simți confortabil. Această persoană va petrece mult timp cu tine și copilul tău, așa că vrei să te asiguri că faci clic. Odată ce ați găsit pe cineva a cărui muncă o iubiți, asigurați-vă că vă comunicați viziunea pentru filmare. Împărtășiți orice idei sau ipostaze pe care le-ați văzut și v-au plăcut, astfel încât să poată fi încorporate în sesiune.

În continuare, este important să vă relaxați și să vă bucurați de proces. Acesta este un moment special pentru tine și familia ta, așa că savurează fiecare clipă. Fotograful se va ocupa de orice altceva.

Timpul este totul la sedintele foto pentru bebelusi

Dacă doriți să surprindeți fotografii naturale, în stil de viață nou-născuți, atunci etapa de 6-12 săptămâni este perfectă. Acesta este momentul în care bebelușii sunt cel mai ușor să lucreze și să pozeze pentru fotografii. Mulți fotografi nou-născuți nu vor fotografia mai mult de 2-3 ore din cauza dificultății de a lucra cu nou-născuții. Acest lucru necesită timp și răbdare și, uneori, poate dura 20-30 de minute doar pentru a poziționa copilul și a-l pune într-o poziție predeterminată. Având în vedere toate acestea, cel mai bun moment pentru a vă rezerva ședința foto nou-născutului este înainte de a se naște copilul. Îți poți rezerva sesiunea cu mine oricând după împlinirea celor 12 săptămâni, iar eu voi putea surprinde momente frumoase din timpul primului an al copilului tău.

Alegeți fotograful potrivit sedintei foto pentru bebeluși

Vrei să te asiguri că bebelușul tău este în cele mai bune și mai sigure mâini posibile atunci când vine vorba de a-și fotografia. Iată câteva lucruri de luat în considerare atunci când îți alegi fotograful nou-născut:

1. Un fotograf de  bebelusi bun va avea, în mod normal, destul de multe sesiuni de antrenament și un portofoliu foarte puternic pentru a-și arăta munca.

2. Căutați un fotograf de nou-nascuti instruit în materie de siguranță (și pe cineva care a avut multă experiență în fotografierea bebelușilor). Aceasta este o necesitate absolută atunci când alegeți un fotograf nou-născut. Întrebați-i despre educația lor, întrebați-i cum se descurcă acea fotografie adorabilă a bebelușului ținut de picioarele lor etc.

3. Privește portofoliul unui fotograf. Majoritatea fotografilor profesioniști nou-născuți pe care îi cunosc oferă printuri și produse pentru că știu că imaginile bebelușului tău trebuie să fie tipărite profesional pentru a arăta cât mai bine.

Ce să poarte la sedinte foto pentru bebelusi

Atunci când planificați ședința foto a bebelușului dvs., este important să aveți în vedere care ați dori să fie focalizarea imaginilor. De exemplu, dacă ai dori ca imaginile să se concentreze pe legătura dintre tine și bebelușul tău, cel mai bine este să porți topuri de culoare uni și topuri cu mâneci lungi. Aceste articole vestimentare vor permite imaginilor să se concentreze asupra conexiunii dintre tine și copilul tău, fără a fi distras de logo-uri mari sau alte modele. În plus, materialele naturale precum bumbacul, inul, mătasea și lâna fotografiază frumos și adaugă puțină textură imaginilor. De asemenea, sunt confortabile atât pentru tine, cât și pentru bebelușul tău, ceea ce va face ședința foto mai plăcută pentru toți cei implicați.

Ziua sedintei foto pentru bebeluși

Ziua fotografierii este cea mai bună zi pentru a obține fotografiile nou-născutului. Bebelușul este alert și treaz și îi poți surprinde personalitatea în fotografii. Nou-născuții sunt trezi doar câteva ore pe zi, așa că este important să vă programați filmarea în timpul treazului.

Profitați la maximum de fotografiile dvs

Există multe moduri de a profita la maximum de fotografiile tale. O modalitate este de a face fotografii care sunt în mod deliberat lipsite de focalizare pentru a crea rezultate mai abstracte. O altă modalitate excelentă de a obține valoare din fotografiile tale este să le creezi și să le trimiți ca Waldogram. Waldogramele sunt carduri pe care le puteți crea din propriile fotografii care pot fi folosite pentru diverse ocazii, cum ar fi zile de naștere, nunți, aniversari și multe altele. Iluminarea este, de asemenea, un factor cheie pentru ca o fotografie să arate mai profesională.

Sedinte foto bebelusi -> Vezi Galeria

Distribuie

Să facem primul pas!

Fiecare râs, fiecare gest tandru, fiecare clipă de neuitat merită să fie eternizată. Cu pasiune și profesionalism, surprindem esența momentelor petrecute alături de cei dragi, transformându-le în amintiri vizuale care vor încânta generații. Nu lăsați ca timpul să vă fure aceste comori neprețuite. Contactați-ne acum pentru a planifica ședința foto care va duce povestea familiei dumneavoastră următoarelor generații! Îmbrățișați amintirile!

0737 900 130
WhatsApp
Alex Nedelcu
Alex Nedelcu

Fotograf de familie și evenimente

Articole: 69

Aboneaza-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail mai jos pentru a te abona la newsletter-ul meu, te asigur ca nu voi trimite emailuri de spam si te voi tine la curent cu noile sedinte foto si fundaluri special create pentru sarbatori pentru ca tu si familia ta sa beneficiati de amintiri pentru o viata.