Sedinta foto nou nascut ( newborn )

Fotograf de familie si copii - Alex Nedelcu Photography

 

Tocmai ai primit un nou copil pe lume. Acum este timpul să surprindeți acele zile prețioase de început cu o sedinta foto pentru nou nascut. Un fotograf profesionist va ști cum să lucreze cu nou născutul tău pentru a obține fotografii naturale, atemporale. Iată 5 sfaturi pentru a vă ajuta să profitați la maximum de sesiune:

1. Programează-ți sesiunea din timp, astfel încât să fii sigur că obții data și ora care ți se potrivește cel mai bine.
2. Alegeți un fotograf care are experiență în fotografierea nou născuților / newborn. Ei vor ști cum să-ți gestioneze copilul și să-l pună în ipostaze care îi evidențiază drăgălășenia.
3. Planifică-ți ședința când copilul tău are 5-14 zile. Acesta este momentul în care sunt încă adormiți și pot fi pozați cu ușurință.
4. Hrăniți copilul înainte de sesiune, astfel încât să fie mulțumit și să nu fie agitat în timpul filmării.
5. Îmbrăcați-vă copilul cu haine simple, care să nu distragă atenția de la fața lui dulce.

 

La ce să vă așteptați în timpul ședinței de nou născut / newborn

Sesiunea de fotografie nou născut va fi programată între 8-12 zile. Este important să vă mențineți copilul treaz înainte de ședință pentru a vă asigura că se simte confortabil în timpul ședinței. Studioul este ținut cald pentru a se asigura că nou născutul tău este confortabil atunci când este împachetat, desfăcut și pozat în mod natural. Vă recomand să purtați îmbrăcăminte răcoroasă și confortabilă, deoarece studioul va fi frumos și cald.

 

Cum să vă pregătiți pentru ședința foto de nou născut / newborn

Este important să vă pregătiți pentru ședința de nou născut newborn pentru a vă asigura că are succes. Există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă pregăti pentru sesiune, inclusiv slăbirea îmbrăcămintei și scutecele bebelușului, stimularea bebelușului și ca cineva să vă ajute cu părul și machiajul. În plus, este important să vă asigurați că bebelușul este cald și că aveți o hrănire completă înainte de ședință.

 

Cel mai bun moment pentru a vă programa sedinta foto nou născutului

Cel mai bun moment pentru a vă programa ședința foto nou născutului este înainte de a se naște copilul. Puteți rezerva o sesiune cu mine oricând după împlinirea celor 12 săptămâni. Principalul motiv pentru aceasta este că nou născuții sunt cel mai ușor de lucrat în primele 14 zile de viață și cel mai sigur – în primele 15 zile ale bebelușului. De fapt, după mulți ani de fotografiere a nou născuților, am constatat că momentul optim pentru a fotografia nou născuți este în două săptămâni de la naștere. În acest timp, corpurile lor sunt încă obișnuite să fie încovoiate în poziție fetală, ceea ce le face mai ușor de pozat.

 

Ce să faci cu fotografiile tale după ședința de nou născut

După ce primești galeria de fotografii online, fă-ți timp pentru a-ți alege fotografiile preferate. Puteți păstra fotografiile așa cum sunt sau puteți selecta câteva pentru a fi editate. Multora le place sa isi pastreze fotografiile nou nascutului intr-un album sau sa le incadreze si sa le agate prin casa. Alții le place să creeze o carte foto sau un colaj foto. Orice ai face cu fotografiile tale, acestea vor fi amintiri prețuite pentru anii următori.

Sedinte foto nou nascut -> Vezi Galeria

Distribuie

Să facem primul pas!

Fiecare râs, fiecare gest tandru, fiecare clipă de neuitat merită să fie eternizată. Cu pasiune și profesionalism, surprindem esența momentelor petrecute alături de cei dragi, transformându-le în amintiri vizuale care vor încânta generații. Nu lăsați ca timpul să vă fure aceste comori neprețuite. Contactați-ne acum pentru a planifica ședința foto care va duce povestea familiei dumneavoastră următoarelor generații! Îmbrățișați amintirile!

0737 900 130
WhatsApp
Alex Nedelcu
Alex Nedelcu

Fotograf de familie și evenimente

Articole: 69

Aboneaza-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail mai jos pentru a te abona la newsletter-ul meu, te asigur ca nu voi trimite emailuri de spam si te voi tine la curent cu noile sedinte foto si fundaluri special create pentru sarbatori pentru ca tu si familia ta sa beneficiati de amintiri pentru o viata.