Fotografia de familie și copii – Mami, povestește-mi despre mine

Fotograf de familie si copii - Alex Nedelcu Photography

Fiecare copil este foarte curios să descopere lumea din jurul sau și tot ceea ce îl înconjoară îl fascinează. Mediul familial este primul mediu în care un copil se dezvoltă și este firesc ca cele mai multe amintiri să le aibă din sânul familiei. Odată cu trecerea anilor orice copil vrea să știe mai multe despre el, când era mic. Și atunci va veni la ține ca și părinte să te întrebe despre el, despre primele luni de viață și despre primii ani de viață.

Copilul va afla multe despre el din poveștile părinților, dar cea mai bună variantă de a-i povești despre el este cu ajutorul fotografiilor din perioada copilăriei. Tocmai de aceea este indicat să apelezi la un fotograf profesionist specializat în ședințe foto copii.

Amintiri din perioada copilăriei

Cu ajutorul unor ședințe foto copii vei putea să îi oferi copilului tău cele mai frumoase amintiri din perioada copilăriei, începând cu primele luni de viață. Mai mult, fiecare poveste despre cel mic poate fi însoțită cu fotografii care să îi amintească celui mic despre diferitele momente din perioada copilăriei. Chiar daca majoritatea părinților preferă ședințe foto copii doar cu ocazia aniversărilor, trebuie spus că momentele în care poți să alegi astfel de ședințe foto sunt mult mai multe. Și nu ai nevoie neapărat de o ocazie specială pentru a surprinde în fotografii copilăria celui mic.

 

Poate chiar o simplă plimbare în parc sau o zi petrecută la locul de joacă alături de prieteni ori o zi la săniuș pot fi oricând momente pe care să le surprinzi în fotografii prin care să îi povestești copilului despre momente dragi din copilăria acestuia. Dacă până acum nu ai apelat la un fotograf profesionist pentru ședințe foto copii, poate a venit momentul să surprinzi în fotografii de o calitate excepțională diferite momente din copilăria celui mic. Cu ajutorul acestor fotografii vei putea să retrăiești cei mai frumoși ani ai copiilor tăi atunci când acesta va fi devenit adult. În același timp vei putea să îi oferi copilului tău povestea copilăriei sale în fotografii pline de iubire, emoție și bucurie din perioada primilor ani de viață.

Atunci când apelezi la serviciile unui fotograf profesionist pentru ședințe foto copii poți să te bucuri de timpul petrecut alături de cei mici și în același timp să primești amintiri de suflet.

Alex Nedelcu – Fotograf de familie și copii

Programează o ședință foto
0737 900 130

Distribuie

Să facem primul pas!

Fiecare râs, fiecare gest tandru, fiecare clipă de neuitat merită să fie eternizată. Cu pasiune și profesionalism, surprindem esența momentelor petrecute alături de cei dragi, transformându-le în amintiri vizuale care vor încânta generații. Nu lăsați ca timpul să vă fure aceste comori neprețuite. Contactați-ne acum pentru a planifica ședința foto care va duce povestea familiei dumneavoastră următoarelor generații! Îmbrățișați amintirile!

0737 900 130
WhatsApp
Alex Nedelcu
Alex Nedelcu

Fotograf de familie și evenimente

Articole: 69

Aboneaza-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail mai jos pentru a te abona la newsletter-ul meu, te asigur ca nu voi trimite emailuri de spam si te voi tine la curent cu noile sedinte foto si fundaluri special create pentru sarbatori pentru ca tu si familia ta sa beneficiati de amintiri pentru o viata.