Fotografie Gravida Sector 6

Detalii:

 • Durata: 2h
 • Decoruri: 6
 • Fotografii editate: 60-70
 • Timp de livrare: 2 săptămâni
 • Galerie online cu parolă

Fotografie Gravida Sector 6

Povestea celor mici începe odată cu sesiunea foto pentru ședințe foto de maternitate, atunci noii părinți vin prima oară la o ședința foto într-o formulă nouă. De multe ori nici numele nu este încă stabilit, dar au deja hăinuțe cumpărate, ultimele ecografii sau primele jucării, destule lucruri pentru a putea povesti împreună lumii întregi despre noua aventură din viața de familie.

“Îmi plac foarte mult fotografiile tale, însă până acum nu am mai fost la nicio ședința foto și nu știu cum să stau” îmi spun unele viitoare mămici; ei bine sunt deschis oricăror idei de fotografie, oricărui mic detaliu care, aranjat într-o lumina bună, poate spune ceva despre tine, despre voi. Sunt sigur că te pot ajută să te relaxezi și să îmi arăți ceea ce vrei tu să păstrezi viu că amintire.

Sesiunile foto pentru ședințe de maternitate le putem face fie în studio, fie în aer liber, de exemplu într-un parc din București, în funcție de preferințe și de vreme. Cel mai important este că părinții să fie cât mai naturali, iar fotografiile să povestească despre căldură relației lor și despre bucuria lor pentru ceea ce va urma.

CE SPUN CLIENTII

Dragos Ion
Dragos Ion
2024-06-12
ft tare experienta cu totul. Alex este un profesionist rabdator si perfectionist si am avut parte de o zi ft placuta impreuna cu el. de poze nu mai zic. sunt superbe !
Bianca Hurduc
Bianca Hurduc
2024-05-29
Alexandru Nedelcu este de departe cel mai serios si talentat fotograf cu care am lucrat pana acum. De fapt, este mai mult decat un fotograf, este un artist. Traim vremuri in care aceste calitati vin mai degraba separat decat la "pachet". Cine a avut sansa de a avea o colaborare cu acest fotograf international, poate sa confirme cele 5 stele. L-as nota cu 1000 de stele daca ar fi posibil. Va incurajez si va sfatuiesc sa luati legatura cu el pentru evenimentele pe care le planificati. Se implica in colaborare inca de la inceput si elaboreaza un plan in functie de obiectivele fiecaruia. Rezultatul a fost de fiecare data spectaculos si am colaborat atat pentru evenimente B2C si B2B. Ii multumesc pe aceasta cale lui Alexandru pentru profesionalism si ramanem in contact pentru evenimente, atat pe plan local cat si international.
Roxana Stoica
Roxana Stoica
2024-03-29
Adaug tarziu feedback desi revenirea la deja a4a sedinta foto la Alex spune totul. Rabdarea, minuțiozitatea, calmul, profesionalismul, blândețea si implicarea sunt calitati pe care le-am gasit de fiecare data si ne-au facut sa ne intoarcem; la 1an, apoi la 2ani ai fetitei si acum la sedinta de nou nascut a baiatului (cand ne-a ajutat propunand sa ne duca acasa la finalul sedintei pe mine si baietel, astfe incat sotul sa poata pleca mai repede cu fetita de 2ani, obosita. Jos palaria!) Cadrele, decorurile, tinutele sunt limitate doar de rabdarea si puterea ‘fotografiatilor’; Alex pare sa aiba o sursa infinita de inspiratie si resurse fizice.
Andrei Petre
Andrei Petre
2024-02-29
Profesionalismul, răbdarea, creativitatea, atmosfera plăcută din timpul ședințelor foto, dar mai ales fotografiile sunt câteva dintre motivele pentru care vom apela si pe viitor la serviciile lui. Alex, se implica foarte mult, are foarte multe idei și își da interesul pentru ca rezultatul final să fie exceptional. Recomand cu cea mai mare încredere!
Dani Steliana Grigore
Dani Steliana Grigore
2023-12-23
Sunt de părere ca nu orice persoana poată sa interacționeze si sa lucreze asa frumos cu copiii, este nevoie de multa caldura, empatie, răbdare și profesionalism. Asa il pot descrie pe Alex Nedelcu, un tatic devotat care își iubește meseria si transforma orice fotografie în amintiri de pus în rama!
Dinica Alina Nicoleta
Dinica Alina Nicoleta
2023-12-04
Alex a avut o răbdare incredibila cu bebe, l-a mângâiat când dădea semne ca se trezește, a fost atent la detalii, iar pozele au rămas amintiri frumoase pentru o viață. Hainele din portofoliu mi-au plăcut tare mult, la fel și decorurile. Mulțumim pentru tot efortul, empatia și răbdarea pe care le-ai avut cu noi.
Andreea Ioana
Andreea Ioana
2023-10-19
Alex are o răbdare de nedescris. Ne-a arătat cât de multă muncă e în spatele aparatului atunci când trebuie să alergi (la propriu) după un copil de 1an care vrea doar să exploreze tot ce este în jur. Și cu toate astea, rezultatele (fotografiile) au fost pe măsura așteptărilor.
Ana Fraseniuc
Ana Fraseniuc
2023-10-04
O experienta minunata alaturi de Alex. Eu si sotul meu il recomandam din suflet pentru rabdarea cu bebelusii, empatia, deschiderea catre dorintele cuplului si experienta cu cei mici. Vrem sa mai revenim la el la studio.
Gabriela S
Gabriela S
2023-05-11
O experienta foarte frumoasa. Recomand cu tot dragul. Locația este primitoare , are o recuzita bogata și variata, iar Alex este un om cald, pasionat de ceea ce face, foarte răbdător și grijuliu cu copiii. Mulțumim din suflet pentru amintirile frumoase!

LA Ce Vă puteți aștepta de la Fotografie Gravida:

Profesionalism de Top

Fotograful Alex Nedelcu este cunoscut pentru abilitatea sa de a captura momente autentice și emoții sincere. El va lucra îndeaproape cu voi pentru a vă asigura că fiecare fotografie este perfectă.

Galerie Online Securizată

Fotografiile vor fi disponibile într-o galerie online cu parolă, pentru a vă oferi controlul complet asupra distribuției acestora.

Fotografii Editate de Înaltă Calitate

Veți primi fotografii minuțios editate, gata să fie impartite cu familia și prietenii sau pentru a fi folosite în felul pe care îl doriți.

Livrare Rapidă

Nu trebuie să așteptați mult pentru a vă bucura de amintiri. Veți avea fotografiile în mâinile voastre în 4 saptamani.

Fotografie Gravida

Programeaza sedinta de maternitate!

  Selectați data

  *Informare GDPR – In scopul procesari mesajelor, cererilor si a onorarii acestora, alexnedelcuphotography.ro colecteaza datele personale ale clientilor, respectiv numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de email, in conformitate cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului European din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

  Distribuie

  Să facem primul pas!

  Fiecare râs, fiecare gest tandru, fiecare clipă de neuitat merită să fie eternizată. Cu pasiune și profesionalism, surprindem esența momentelor petrecute alături de cei dragi, transformându-le în amintiri vizuale care vor încânta generații. Nu lăsați ca timpul să vă fure aceste comori neprețuite. Contactați-ne acum pentru a planifica ședința foto care va duce povestea familiei dumneavoastră următoarelor generații! Îmbrățișați amintirile!

  0737 900 130
  WhatsApp