Sedinta foto de familie – păstrați vii momentele speciale

Fotografia de familie

Sedinta foto de familie

Fotografia de familie este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei familii. O sedinta foto de familie este o modalitate excelentă de a surprinde relația dintre voi toți și este o modalitate excelentă de a vă aminti acele momente speciale când s-au născut copiii dumneavoastră.

Există multe tipuri diferite de fotografii disponibile pentru nou-născuți, de la simple fotografii de studio la fotografii uimitoare în locație. Ne putem ocupa de tot, de la pregătirea dumneavoastră pentru ședință – până la găsirea locației perfecte în care să lucrăm – până la asigurarea că totul decurge fără probleme în timpul ședinței.

Pe măsură ce trece fiecare etapă din viață, este cel mai bun moment pentru a face o ședință foto. Un fotograf de familie surprinde nu doar instantanee, ci și momente care vor fi prețuite toată viața. Fiecare persoană din familie are o personalitate diferită și fotografiile ar trebui să reflecte asta. Fotograful va lucra cu tine pentru a surprinde dinamica familiei tale unice.

Sedinta foto de familie este un eveniment care trebuie sa aiba loc in viata fiecarei persoane. Este momentul perfect pentru a face un shooting foto de familie, intrucat veti reusi sa prindeti unicele momente din viata voastra. Fotografiile de familie nu sunt doar niste imagini simplute, ci sunt o modalitate prin care puteti pastra aceste momente pretioase pentru totdeauna.

Sedințele foto nou-născuți

Pentru ședințele noastre cu nou-născuți ne place să folosim lumina naturală cât mai mult posibil, ceea ce ne permite să obținem mai ușor fotografii bune, fără a fi nevoie de echipament suplimentar sau de editare sofisticată! Ne place să lucrăm cu părinții care doresc ca personalitatea unică a copilului lor să fie surprinsă în imagini, așa că întotdeauna vom petrece ceva timp pentru a cunoaște fiecare nou-născut înainte de a face fotografii.

Sedinta foto de familie este un eveniment special care trebuie sa fie retinut pentru totdeauna. Este important sa faceti o sedinta foto de familie, mai ales daca aveti copii mici, pentru a putea culege aceste momente unice intr-un mod profesionist. De asemenea, puteti face o sedinta foto de familie in orice moment al anului, nu doar in timpul verii sau primaverii.

Sedinta foto de familie este modalitatea perfectă de a surprinde momentele prețioase ale familiei dumneavoastră.

Suntem un studio de fotografie specializat în sesiuni pentru nou-născuți, familie și botez. Ne place ceea ce facem și știm că și ție îți va plăcea!

Fotografie de cuplu

Lucrăm cu cupluri care încearcă să își întemeieze o familie sau care sunt deja părinți.

Scopul nostru este să vă oferim cea mai bună experiență posibilă pentru a surprinde aceste momente speciale din viața dumneavoastră.

Așa că, dacă sunteți în căutarea unui fotograf care să surprindă toată bucuria și dragostea care vine din întemeierea unei familii sau din creșterea copiilor, nu căutați mai departe!

Când ești o familie de cinci persoane, este greu să faci toate fotografiile deodată. Suntem un studio de fotografie de familie specializat în sedinte foto de nou-născuți, sedinte foto bebelusi, sedinte foto familie si copii, dar ne place să lucrăm și cu cuplurile care se căsătoresc și au nevoie de imagini pentru fotografiile de logodnă sau pentru cele pentru “save-the-dates”.

În studioul nostru nu facem doar poze: ajungem să ne cunoaștem cu adevărat fiecare dintre clienții noștri. Vrem să știm care este stilul lor, ce le place și ce nu le place la felul în care arată în fotografii (chiar dacă poate fi diferit de ceea ce cred ei) și cum vor să arate albumul lor de nuntă. Ne vom distra cu recuzita și cu tehnicile de iluminare pentru a surprinde imagini cât mai perfecte pentru ei – și apoi vă vom trimite aceste imagini înapoi!

Sfaturi de la un fotograf de familie

Sedinta foto de familie este o modalitate excelentă de a documenta viața copiilor dumneavoastră, dar poate fi dificil să știți de unde să începeți. Din fericire, eu sunt aici pentru a vă ajuta! Iată câteva sfaturi despre cum să faceți fotografii de familie care să surprindă adevărul despre viața împreună a familiei dumneavoastră.

În primul rând, încercați să faceți fotografii afară. Să faci fotografii în interior este ușor! Dar dacă sunteți în căutarea a ceva mai natural și mai sincer, încercați să faceți fotografii de familie afară. Te va ajuta să te relaxezi și să ai o mai bună percepție a ceea ce se întâmplă în casa ta.

În al doilea rând, nu uitați de copii! Asigurați-vă că toată lumea are parte de ceva timp de față – chiar și cei mici! Este întotdeauna amuzant când se văd pe ei înșiși pe cameră. Și dacă nu sunt cooperanți la început? Încercați în continuare! Se vor obișnui în cele din urmă.

În al treilea rând, nu uitați de recuzită! Cea mai bună parte a fotografierii în aer liber este de a fi creativ cu poze și fundaluri. Așa că profitați de această oportunitate încorporând recuzita în fotografii cât mai mult posibil – poate chiar folosindu-le ca recuzită în sine (cum ar fi o pătură sau o pernă!).

Sedinte foto familie -> Vezi Galeria

Distribuie

Să facem primul pas!

Fiecare râs, fiecare gest tandru, fiecare clipă de neuitat merită să fie eternizată. Cu pasiune și profesionalism, surprindem esența momentelor petrecute alături de cei dragi, transformându-le în amintiri vizuale care vor încânta generații. Nu lăsați ca timpul să vă fure aceste comori neprețuite. Contactați-ne acum pentru a planifica ședința foto care va duce povestea familiei dumneavoastră următoarelor generații! Îmbrățișați amintirile!

0737 900 130
WhatsApp
Alex Nedelcu
Alex Nedelcu

Fotograf de familie și evenimente

Articole: 69

Aboneaza-te la Newsletter

Introdu adresa ta de e-mail mai jos pentru a te abona la newsletter-ul meu, te asigur ca nu voi trimite emailuri de spam si te voi tine la curent cu noile sedinte foto si fundaluri special create pentru sarbatori pentru ca tu si familia ta sa beneficiati de amintiri pentru o viata.