Fotograf Puericultura Tunari

Detalii:

 • Durata: 2h
 • Decoruri: 6
 • Fotografii editate: 60-70
 • Timp de livrare: 2 săptămâni
 • Galerie online cu parolă

Fotograf Puericultura Tunari

Povestea celor mici începe odată cu sesiunea foto pentru ședințe foto de maternitate, atunci noii părinți vin prima oară la o ședința foto într-o formulă nouă. De multe ori nici numele nu este încă stabilit, dar au deja hăinuțe cumpărate, ultimele ecografii sau primele jucării, destule lucruri pentru a putea povesti împreună lumii întregi despre noua aventură din viața de familie.

“Îmi plac foarte mult fotografiile tale, însă până acum nu am mai fost la nicio ședința foto și nu știu cum să stau” îmi spun unele viitoare mămici; ei bine sunt deschis oricăror idei de fotografie, oricărui mic detaliu care, aranjat într-o lumina bună, poate spune ceva despre tine, despre voi. Sunt sigur că te pot ajută să te relaxezi și să îmi arăți ceea ce vrei tu să păstrezi viu că amintire.

Sesiunile foto pentru ședințe de maternitate le putem face fie în studio, fie în aer liber, de exemplu într-un parc din București, în funcție de preferințe și de vreme. Cel mai important este că părinții să fie cât mai naturali, iar fotografiile să povestească despre căldură relației lor și despre bucuria lor pentru ceea ce va urma.

CE SPUN CLIENTII

LA Ce Vă puteți aștepta de la Fotograf Puericultura:

Profesionalism de Top

Fotograful Alex Nedelcu este cunoscut pentru abilitatea sa de a captura momente autentice și emoții sincere. El va lucra îndeaproape cu voi pentru a vă asigura că fiecare fotografie este perfectă.

Galerie Online Securizată

Fotografiile vor fi disponibile într-o galerie online cu parolă, pentru a vă oferi controlul complet asupra distribuției acestora.

Fotografii Editate de Înaltă Calitate

Veți primi fotografii minuțios editate, gata să fie impartite cu familia și prietenii sau pentru a fi folosite în felul pe care îl doriți.

Livrare Rapidă

Nu trebuie să așteptați mult pentru a vă bucura de amintiri. Veți avea fotografiile în mâinile voastre în 4 saptamani.

Fotograf Puericultura

Programeaza sedinta de maternitate!

  Selectați data

  *Informare GDPR – In scopul procesari mesajelor, cererilor si a onorarii acestora, alexnedelcuphotography.ro colecteaza datele personale ale clientilor, respectiv numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de email, in conformitate cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului European din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

  Distribuie

  Să facem primul pas!

  Fiecare râs, fiecare gest tandru, fiecare clipă de neuitat merită să fie eternizată. Cu pasiune și profesionalism, surprindem esența momentelor petrecute alături de cei dragi, transformându-le în amintiri vizuale care vor încânta generații. Nu lăsați ca timpul să vă fure aceste comori neprețuite. Contactați-ne acum pentru a planifica ședința foto care va duce povestea familiei dumneavoastră următoarelor generații! Îmbrățișați amintirile!

  0737 900 130
  WhatsApp